Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealme

Yatay Kameralı realme telefon Gerçekmiş, Çok Yakında Tanıtılacak

Yatay kameralı realme telefon aralık ayından bu yana gündemde. Son gelişmeler bu telefonun yakında tanıtılacağıın gösteriyor.

OnLeaks adlı güvenilir sızıntı kaynağı aralık ayında realme GT 2 Pro’ya ait olduğu iddia edilen yatay kameralı bir realme telefon sızdırdı. Galaxy S10 ve Pixel 6 serisine benzer bir kamera tasarımına sahip olan telefon, realme’nin bugüne kadarki tasarım dilinden tamamen farklı görünüyordu. Bu telefon açıkçası epey bir ses getirdi, fakat realme GT 2 serisinin duyurusu yapıldığında tasarımın bu şekilde olmadığı görüldü.

Yaklaşık üç ay önce görüntüyü sızdıran OnLeaks, Twitter hesabından realme’ye bu telefonun akıbetini sordu. realme’den yanıt gecikmedi: “Bizi takip etmeye devam edin.”

Bu diyalog, söz konusu yatay kameralı telefonun artık bir konsept olmadığını, çok yakında resmi duyurusu yapılacak bir telefon olduğunu onaylıyor. realme bunun için bir duyurusu tarihi henüz vermiyor, fakat bunun için çok fazla beklemeyeceğimizi düşünüyoruz.

realme GT 2 Pro’nun teknik özelliklerini göz önünde bulundurduğumuzda yatay kameraya sahip bu telefonun neler sunacağını aşağı yukarı tahmin edebiliyoruz. Snapdragon 8 Gen 1 işlemci, 2K 120Hz uyarlanabilir AMOLED ekran ve 50 megapiksel üçlü kamera bu özelliklerin başında gelecek. Telefon hakkında yeni gelişmeler yaşandıkça aktarmayı sürdüreceğiz.

realme GT 2 Pro

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu