AndroidGüncel Teknoloji HaberleriTabletVivo

vivo Pad 3 Çok Hızlı Şarj Olacak

vivo Pad 3 çok hızlı şarj olacak. Tabletin şarj olma hızı, Çin'in zorunlu sertifika platformunda görüldü, artık cihazın kendisini göreceğiz.

vivo’nun yakında çıkacak tableti vivo Pad 3 modelinin Çin’de 3C sertifikası alması, yakında piyasaya sürüleceğinin sinyalini veriyor. PA2473 model numarasıyla sertifika platformunda listelendi.

Sertifika listesine göre tablet, 66W hızlı şarjı destekleyecek. Bununla birlikte, genellikle 3C sertifikasyonunda yer alan bir özellik olan herhangi bir hücresel bağlantı desteğinden söz edilmiyor. Dolayısıyla yokluğu, tabletin yalnızca WiFi özellikli bir modelle gelebileceğini gösteriyor.

Şu anda tablet hakkında çok sınırlı bilgi mevcut. İlk raporlar, tabletin 3K çözünürlüklü 13 inç LCD ekrana sahip olacağını öne sürüyor. Benzer şekilde, Dimensity 9300 işlemciyle donatılabilir, bu da onu amiral gemisi haline getiriyor. Ancak diğer özellikler şimdilik gizli kalıyor.

Özellikle Pad 3, vivo‘nun üzerinde çalıştığı söylenen tek tablet değil. iQOO alt markası altında yeni bir tabletin piyasaya sürüleceğine dair spekülasyonlar var. Muhtemelen iQOO Pad Air olan cihaz, yakın zamanda 44W şarj desteğine sahip 3C sertifikasını da aldı.

vivo Pad 3’ün diğer Vivo ürünleriyle birlikte Mart ayında Çin’de piyasaya sürülmesi bekleniyor.

vivo’nun vivo Pad 3’ün yanı sıra vivo X Fold 3 ve X Fold 3 Pro ile vivo X100s akıllı telefonlarını da tanıtacağına dair söylentiler var. X Fold 3’ün zaten Çin’in radyo sertifikasyon platformundan onay aldığını belirtmek gerekir.

İçiniz rahat olsun, Pad 3 veya gelecek diğer vivo ürünleriyle ilgili yeni gelişmeler hakkında sizi bilgilendireceğimizden emin olabilirsiniz.

Türkiye’de Satılacak Vivo V30 Tanıtıldı, İşte Özellikleri

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu