Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy S21 kamera kalıplarıyla sızdırıldı

Samsung’un bir sonraki amiral gemisi Galaxy S21 hakkında sızıntılar dur durak bilmiyor. Şimdi de kamera kalıpları ortaya çıktı.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, bir sonraki ”S”serisi için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Önümüzdeki yılın Ocak ya da Şubat ayında tanıtılacak olan bu telefonun, her geçen gün yeni bir sızıntısı ortaya çıkıyor. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz haftalarda S21 serisine ait bazı render görüntüleri ortaya çıkmıştı. Şimdi ise bu render görüntülerindeki tasarımla eşleşen yeni bir kamera örneği sızdırıldı. Güvenilir kişiler tarafından sızdırılan bu görüntüler, Galaxy S21 amiral gemisinin kamera kalıbını ortaya çıkarıyor.

Galaxy S21’in kamera özellikleri hala belirsizliğini korumaya devam ediyor. Ancak hatırlarsınız Samsung, geçen yıl ki S20 modelinde 12 megapiksel, S20 Ultra modelinde ise 108 megapiksellik bir lense yer vermişti. Bir sonraki amiral gemilerinde de buna benzer bir yükseltme görebiliriz. Örneği Galaxy S21 modeli 108 megapiksellik bir kamera ile gelirken, S21 Ultra modeli ise 150 megapiksellik bir  lens ile gelebilir. Tabii bu tür iddialarda bulunmak için henüz çok erken.

Yukarıda da gördüğünüz gibi ortaya çıkan bu kamera kalıpları, S21’in üçlü bir kuruluma ve matris tasarıma sahip olacağını gösteriyor. Ancak çözünürlükler hakkında henüz net bir bilgi yok.

Diğer yandan Galaxy S21 serisi,  Snapdragon 875 yonga setinin kullanan ilk grup olacak. Aynı zamanda bu telefonların, 12GB ya da 16GB RAM ile de desteklenmesi bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu