Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy Fold Lite diye sızdırılan o telefon bakın neymiş! Hayaller Paris, hayatlar…

Samsung’un bir süredir gündemde olan, güya ucuz katlanabilir telefonu Galaxy Fold Lite, bakın ne çıktı… Biz daha önce böyle fake yemedik.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, akıllı telefon üretiminde hız kesmiyor. Son zamanlarda şirketin ucuz katlanabilir telefonu ”Galaxy Fold Lite” üzerine çalıştığı söyleniyordu. Hatta daha önce bu telefon, birkaç sertifika sitesi tarafından da onaylanmıştı. Ancak bugün ortaya öyle bir şey çıktı ki, hayaller resmen suya düştü…

Samsung’un güvenilir bir kaynağı olan Sammobile, daha önce  “ucuz Samsung Galaxy Fold” cep telefonu diye iddia edilen SMF415F model numaralı akıllı telefonunu, bugün yalanladı. Meğerse Fold Lite diye bildiğimiz o telefon, sıradan bir orta segment olan Galaxy M31‘miş.

Ancak ortada çok ironik bir durum var. Hatırlarsınız Sammobile geçtiğimiz haftalarda, SMF415F model numaralı bir cep telefonun, geliştirme ve tasarım aşamasında olduğunu belirtmişti. Samsung‘un katlanabilir telefonlarının da genelde baş harfleri F ile başladığı için, herkes ucuz bir katlanabilir ekranlı telefon geleceğini düşünmüştü. Hatta bizlerde bu duruma tabiri caizse kanmıştık. Meğer düşündüğümüz telefonla, ortaya çıkan telefonlar bambaşkaymış. Ucuz katlanabilir telefon olarak gördüğümüz o cihaz, Sammobile’nin resmi açıklamasına göre aslında  Galaxy M31‘miş.

Yine de çok fazla dert etmeyin. Bazı kaynaklara göre Galaxy Fold Lite, CPI (renksiz poliimid) ekran ile birlikte gelecek. Yani bu da demek oluyor ki, şirketin ucuz yollu katlanabilir telefonu için hala bir umut var.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu