Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Mi CC9 Pro 108MP kameralı telefondan beklenen sızıntı geldi

Dünyanın 108 megapiksel arka kamaralı ikinci telefonu için hazır mısınız? Xiaomi Mi CC9 Pro için artık takvimlerinizi işaretleyebilirsiniz.

Samsung üretimi olan 108 megapiksel çözünürlüklü sensör ilk olarak Mi Mix Alpha modelinde kullanılsa da, son kullanıcıyla buluşması görünüşe bakılırsa Mi CC9 Pro modeliyle olacak. Xiaomi merakla beklenen telefonun tanıtım tarihine açıklık getirdi.

Xiaomi Mi CC9 Pro tanıtım tarihi

Yayınlanan poster, Mi CC9 Pro’nun 5 Kasım tarihinde resmiyet kazanacağını gösteriyor. Xiaomi aynı etkinlikte Mi Watch ve Mi TV 5’i de piyasaya sunacak. Ancak bu gelişme hakkında henüz bir bilgiye sahip değiliz.

Mi CC9 Pro için paylaşılan poster, telefonda 108 megapiksel kameranın yer alacağını onaylıyor. Sürpriz olan gelişme ise telefonda 5 arka kameranın yer alacak olması. 5X optik yakınlaştırma gerçekleştirecek kamera paketinin hangi sensörlerden de oluştuğu şu an için bilinmiyor. Ancak 108MP ana kameraya ek olarak geniş açılı ve telefoto yapılı kameraların olacağı kesin görünüyor.

Telefonun arka tarafında sol üst köşede alt alta dizili olan beşli kameraya iki adet çift tonlu LED flaş eşlik ediyor. Pek çok amiral gemi telefondan daha iyi bir kamera paketine sahip olacak Mi CC9 Pro’nun Snapdragon 730G işlemcisinden güç alacağı gelen bilgiler arasında. Açıkçası bu telefona Snadpragon 855 / 855+ işlemcilerinden birinin daha fazla yakışacağını düşünüyoruz. Tabii bu da fiyatın daha da artması anlamına geliyor.

5 Kasım’a kadar önümüzdeki bir haftalık süre var. Bu süre zarfında Mi CC9 Pro’nun kamera örneklerinin de sızdırılacağını düşünüyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu