Akıllı TelefonAndroidGenelXiaomi

Xiaomi Civi 3 Beklentilerin Altında Kalabilir

Xiaomi Civi 3 bu defa beklentileri karşılamayan bir telefon olabilir. Telefonda 2K panel olmayacak, işlemci biriminde ise MediaTek’i göreceğiz.

Özellikle kadın odaklı olan Xiaomi CIVI serisi yenilenmeye devam ediyor. Telefonun 2. versiyonu Eylül 2022’de tanıtıldı. Son raporlara bakıldığında Xiaomi Civi 3 bu yıl tanıtılacak. Ancak yakın zamanda ortaya çıkan bir sızıntıya göre telefon beklentileri karşılamayabilir. Sızıntı, Xiaomi CIVI 3’ün daha çok CIVI 2’nin teknik özellikleri düşürülmüş bir versiyonu olacağını gösteriyor.

Çinli bir kaynağın aktardıklarına göre  Xiaomi CIVI 3’te Snapdragon bir işlemci olmayacak. Bunun yerine telefonda Dimensity 8200 yer alacak. CIVI 2 modelinin yeri gelmişken Snapdragon 7 Gen 1 ile çıkış yaptığını hatırlatalım.

Dimensity 8200 kesinlikle kötü bir işlemci değil, ancak Qualcomm yakın zamanda Snapdragon, 7+ Gen 1 ve 7 Gen 2’yi çok yakında piyasaya sürmeyi planlıyor. Hepimiz Xiaomi CIVI 3’ün Dimensity yonga seti yerine ikisinden biriyle gelmesini bekliyorduk.

CIVI 3 modelinde geri giden sadece işlemci olmayacak. CIVI 2 modelinde 2K OLED ekran yer alırken, CIVI 3’ün 1080p ekran ile geleceği konuşuluyor. İşlemci ve ekran tarafındaki kesintiler can sıksa da, bu durum fiyata olumlu yansıyacak. Özel bir telefon serisi olan Xiaomi CIVI ailesinde daha makul fiyatlar görebiliriz.

Öte yandan kaynak CIVI 3 hakkında daha fazla ayrıntı vermedi. Ancak telefonun çekici bir tasarıma sahip olacağı ve MIUI 14 ile çıkış yapacağını şimdiden söyleyebiliriz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu