Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriLenovoMobirollerTeknoloji

Lenovo Legion karşımızda! Bildiğiniz tüm tasarımları unutun!

Oyuncu telefonu pazarına Legion serisi ile giriş yapmaya hazırlanan Lenovo, bambaşka bir tasarım ile karşımıza çıkıyor! İşte karşınızda Lenovo Legion!

Hızla gelişen ve genişleyen mobil oyun pazarına ayak uydurmak isteyen birçok firma, piyasaya sürdüğü oyun telefonları ile oyunculara büyük bir rahatlık sunuyor. Xiaomi, Asus, Nubia gibi markaların karşımıza çıkardığı birçok model, gerek performans gerekse ergonomi açısından oyuncuların takdirini çoktan kazanmış vaziyette. Bu durumdan istifade etmek isteyen Lenovo ise, Legion serisi ile oyuncu telefonu pazarına bomba bir giriş yapmak istiyor. Öyle ki firmanın ilk oyuncu telefonu olacak olan Lenovo Legion, tasarımsal olarak karşımıza çıktı.

İki farklı renk seçeneği ile birlikte LED aydınlatmalı bir arka profile sahip olacak olan Lenovo Legion, tasarım açısından harika bir görüntüyü bizlerle buluşturuyor. Öyle ki şeffaf bir tasarım ile birlikte hoş renklerin bir arada bulunacağı Lenovo Legion, sızdırılan görüntülere göre Kırmızı ve Siyah olarak iki renk seçeneği ile pazara sunulacak. Aynı zamanda cihazın arka tarafında, tasarım ile bir gözüken üç adet arka kamera bulunacak. Buraya kadar bir problem yok gibi; ancak devamı biraz düşündürücü olabilir. Bunun nedeni ise, görselleri incelediğimiz zaman karşımıza çıkan Snapdragon 855 ibaresi.

Lenovo Legion’da Snapdragon 855 mi bulunacak?

Cihazın sızdırılan görsellerini incelediğimizde; Snapdragon 855 ibaresinin, hemen arka tarafta, kameranın sağ çaprazında olduğunu görüyoruz. Ancak bir oyuncu telefonu neden bu yılın yonga seti varken, geçtiğimiz yılın yonga setini kullansın? sorusu, aklımızda kalan en önemli detay diyebiliriz. Sorunun cevabı ise çok basit. Sızdırılan bu görseller ya Lenovo Legion’un daha önceden hazırlanmış, yada cihazın şuan için oluşturulmuş prototipinden alınmış… Bu sebepten ötürü cihazın Snapdragon 855 ile değil, Snapdragon 865 ile geleceğini çok net bir şekilde ifade edebiliriz. Eğer arka tarafta dikkatimizi çekmesi gereken bir donanım özelliği var ise, bunun “5.050 mAh” lik pil olması gerektiğini vurgulayalım. Nitekim Lenovo Legion’da 5.050 mAh’lik bir pil bulunması, Snapdragon 855 yonga seti bulunmasından çok daha gerçekçi ve olağan bir durum.

Her neyse, cihazın ana hatları ile böyle bir tasarıma sahip olacağını; ancak bu sızdırmaların eski olabilme ihtimalinin de bulunduğunu belirtelim. Kim bilir, belki Lenovo Legion, daha farklı bir tasarım ile bizlere sürpriz yapabilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu