Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

MIUI 12.5 Güncellemesi Bu Defa Dokunmatik Ekran Sorunuyla Gündemde

MIUI 12.5 güncellemesi gelen şikayetlere bakılırsa can sıkmaya devam ediyor. Kullanıcılar bu defa dokunmatik ekran sorunundan muzdarip.

MIUI 12.5 güncellemesi sonrası kullanıcı şikayetleri bitmek bilmiyor. Güncellemeyi küresel çapta indiren çok sayıda kullanıcı bu defa dokunmatik ekran sorunundan söz etmeye başladı. Üstelik bu sorunu dile getirenler arasında popüler bazı telefon sahipleri de yer alıyor.

MIUI 12.5 Güncellemesi Ekran Sorunuyla Gündemde

Güncelleme sonrası dokunmatik ekranın çalışmadığı ya da kararsız çalıştığı yönünde rapor bildiren kullanıcıların sayısı her geçen gün artıyor. Reddit başta olmak üzere birçok forumda Xiaomi Mi 11, Mi 11 Ultra, Mi 11 Lite, Mi 10 Ultra, Mi 10T Pro, Redmi Note 10 Pro ve Redmi Note 9S kullanıcıların şikayetleri azımsanmayacak seviyede. Alt bölümdeki videoda güncellemeyi yükledikten sonra sorun yaşayan Mi 11 Ultra modeline göz atabilirsiniz. Görüldüğü üzere dokunmatik ekranda ciddi takılmalar yaşanıyor.

Bazı Xiaomi Mi 11 kullanıcıları uzun bir süredir ısınma sorunu ve buna bağlı anakart yanmalarıyla zaten boğuşuyor. Son dönemde bazı kullanıcılar aşırı ısınma ve düzensiz pil tüketimleri yaşadıklarını yönünde de rapor bildiriyor. Görünüşe bakılırsa bunlara bu defa dokunmatik ekran sorunu da eklenmiş görünüyor.

İşin ilginç tarafı bazı kullanıcılar MIUI 12.0.8 sürümünde de dokunmatik ekran sorunları yaşadıklarını bildiriyor. Neyse ki Xiaomi yaptığı açıklama ile sorunun farkında olduğunu ve yukarıda sözü edilen modeller için düzeltme güncellemesi yayınlayacağını bildirdi.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu