Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Sudan ucuz fiyatıyla Redmi Note 9 5G geliyor!

Uygun fiyatlı telefonlar ile sık sık gündeme gelen Redmi, bu kez de Note 9 serisini büyütmek istiyor. Redmi Note 9 5G çok yakında geliyor!

Xiaomi’nin yaklaşık iki ay önce tanıttığı Redmi Note 9 serisi, uygun fiyatlı ve 5G destekli bir model ile genişleyecek. Şirketin daha öncesinde tanıttığı 5G destekli ve uygun fiyatlı Redmi K30i ile benzer özellikleri karşımıza çıkartacak olan yeni Redmi Note 9 5G, fiyatıyla da oldukça iddialı olacak. Aynı zamanda Weibo‘da paylaşım yapan Dijital Sohbet İstasyonu‘nun paylaştığı bilgiler ile netleşmeye başlayan cihaz, donanımıyla da fazlasıyla başarılı olacak.

Redmi Note 9

Söylentilere göre Snapdragon 765G‘den güç alacak olan cihaz, 120Hz tazeleme hızına sahip IPS LCD tabanlı bir ekran ile gelecek; ancak bu söylentiler akıllarda soru işareti bırakmıyor değil. Neticede Xiaomi’nin Snapdragon 765G’den güç alan uygun fiyatlı ve 5G destekli bir modeli var; Redmi K30i. Bu sebepten ötürü şirketin yeni cihazında Snapdragon 690 görme ihtimalimiz, en az 765G görme ihtimalimiz kadar yüksek. Aynı zamanda Redmi 10X‘de geçtiğimiz günlerde 5G destekli bir model olarak şirketin ürün gamına eklenmişti.

Redmi Note 9 5G

Bunların yanı sıra 48 megapiksel çözünürlükte ana kamerayı bizlerle buluşturacak olan Note 9 5G, kamera tarafında da serinin daha önceki cihazlarından ayrılmış olacak. Öyle ki daha önceki Note 9 modellerinde 64 megapiksel çözünürlükte ana kameralar yer alırken, bu cihaz 48 megapiksellik ana kameraya sahip olacak. Son olarak da 33W hızlı şarj destekli 5.000 mAh kapasiteli pili karşımıza çıkartacak. Fiyatı ise yaklaşık 200-210 dolar civarında olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu