Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriiOSMobirollerTeknolojiWhatsApp

WhatsApp Kaybolan Fotoğraf ve Videolar için Düğmeye Bastı

Popüler mesajlaşma platformu WhatsApp kaybolan fotoğraf ve videolar için düğmeye bastı. Bu özellik çok yakında herkese gelecek.

Facebook’un çatısı altında yer alan WhatsApp geçtiğimiz haftalarda bir kez görüntüle adını verdiği özelliği Android platformunda test etmeye başlamıştı. Daha sonrasında iOS’te de test edilen bu özellik için geri sayım başladı. WhatsApp kaybolan fotoğraf ve videolar özelliğinin çok yakında herkesin beğenisine sunulacağını resmi olarak açıkladı.

WhatsApp Kaybolan Fotoğraf ve Video Özelliği Bu Ay Geliyor

Bildiğiniz gibi Snapchat ve Instagram’da karşı tarafa fotoğraf veya video gönderdiğinizde bu bir kez görüntülenip silinebiliyor. Ancak WhatsApp’ta durum böyle değil. Gönderdiğiniz medya içeriği kalıcı olarak gönderiliyor. Yapılacak bu değişiklik ile birlikte artık WhatsApp’tan bir kez görüntülenen fotoğraf veya video göndermek mümkün olacak. İçerikler bu özellik açık bir şekilde gönderildiğinde karşı tarafa bir bildirim gidecek.

Karşı taraf bir kez gösterilen içeriği açıp ekran görüntüsü alırsa muhtemelen göndericiye bir bildirim gösterilecek. Aksi durumda bu özelliğin güvenliği sorgulanabilir.

2021’in ilk ışıklarında yeni gizlilik politikasını duyuran ve büyük tepki toplayan WhatsApp bu süreçte birçok kullanıcısını Telegram ve Signal’e kaptırmıştı. Elindeki müşteri portföyünü geri kazanmak isteyen popüler mesajlaşma platformu önce gizlilik politikası için geri adım atmış daha sonra da yeni özellikleri kullanıcıları ile buluşturmaya başlamıştı. WhatsApp’ın bu özelliğinden bir sonraki hamlesini merakla bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu