Bluetooth KulaklıkGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Galaxy Buds 3 Pro’nun Fiyatı Sızdırıldı!

Samsung, 10 Ağustos’taki etkinlikte yeni bir kabllsuz kulaklık duyuracak. Bu kulaklık Samsung Galaxy Buds 3 Pro ismiyle çıkış yapacak.

Samsung Galaxy Unpacked etkinliğini 10 Ağustos tarihinde gerçekleştirecek. Bu kapsamlı etkinlik şirket yeni nesil katlanabilir telefonları Galaxy Z Flip 4 ve Galaxy Z Fold 4’ün duyurusunu gerçekleştirecek. Samsung aynı etkinlikte Galaxy Watch 5 serisini de tanıtmaya hazırlanıyor. Ek olarak, Samsung’un yeni nesil Galaxy Buds TWS kulaklığı etkinlik kapsamında görücüye çıkacak. Yeni bir sızıntıya göre bu kulaklık Samsung Galaxy Buds 3 Pro ismiyle çıkış yapacak.

Şu ana kadarki sızıntılar kablosuz kulaklığın Galaxy Buds 2 Pro veya Galaxy Buds Pro 2 şeklinde isimlendirileceği yönündeydi. Sızdırılan fiyat listesine göre kulaklık Galaxy Buds 3 Pro olacak ve SM-R510 model numarasını taşıyor. Model numarası, Galaxy Buds 3 Pro’nun FCC listesindeki model numarasıyla uyumlu görünüyor.

Samsung Galaxy Buds 3 Pro Fiyatı Belli Oldu

Beyaz, mor ve gri renklerde çıkış yapacak kablosuz kulaklığın Avrupa fiyatı 213 € (Bugünkü kur ile 3.855 TL) görünüyor. Açıkçası kulaklığın Türkiye fiyatının bu kadar yüksek olmasını beklemiyoruz. Galaxy Buds Pro şu an Samsung’un resmi sitesinde satılmıyor, fakat diğer perakendecilerde kulaklığın fiyatı 1.200 TL seviyesine kadar gerilemiş durumda.

Yakın zamanlı sızıntılara bakılırsa Galaxy Buds 3 Pro öncül modeliyle neredeyse aynı bir görünüme sahip olacak. Kutunun üzerinde “Sound by AKG” yazıSI bulunuyor. Arka bölümde Type-C şarj portu ve kasanın ön tarafında LED göstergesi olacak. Kulaklığın özellikleri şu an bilinmiyor, fakat Buds 3 Pro’nun Aktif Gürültü Önleme (ANC), şeffaflık modu ve kablosuz şarj gibi üst düzey özelliklere sahip olmasını bekleyebiliriz.

Galaxy S22 Ultra Leica Kameraya Kavuştu! Dahası da Var

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu