AndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPO

OPPO Reno 9 Pro+ Orta Segmentin Kamera Kralı Olacak

Güvenilir bir kaynak OPPO Reno 9 Pro+ modelinin kamera hakkında dikkat çeken bilgiler sızdırdı. Reno 9 serisi kasım ayında tanıtılacak.

OPPO’nun Reno 9 serisi üzerinde çalıştığı herkes tarafından biliniyor. Çinli teknoloji devi muhtemelen kasım ayı ortasında orta üst segmente damga buracak Reno 9 serisini görücüye çıkaracak. Serinin OPPO Reno 9, Reno 9 Pro ve Reno 9 Pro+ şeklinde üç modelden oluşması bekleniyor. Yaşanan son gelişmelere bakılırsa bir önceki seride olduğu gibi Reno 9 ailesi de kamera özellikleriyle fark yaratacak.

OPPO Reno 9 Pro+, Sony IMX890 İle Geliyor

Mobil dünyasının bir numaralı bilgi kaynağı olan Digital Chat Station’a göre OPPO, Sony IMX890 görüntü sensörüne sahip yeni bir telefon üzerinde çalışıyor. Bu sensör Reno 9 serisinde Pro ve Pro+ modellerinin ana kamerasını oluşturacak. Sony, Samsung’un aksine yüksek magapiksel değerinden ziyade sensörün büyüklüğüne odaklanıyor. Sony IMX890 nitekim yerini alacağı Sony IMX766’ten daha büyük olacak. Kmaera çözünürlük seviyesi ise yine 50 megapiksel olacak.

OPPO Reno 9 Pro olduğu iddia edilen sızıntı

Oppo ayrıca her iki modelde kendi geliştirdiği MariSilicon X çipine de yer verecek. MariSilicon X çipi, 6nm işlem teknolojisi üzerine inşa edilmiş olup dikkat çeken bir güç verimliliği ve performans sağlıyor. Güçlü bir NPU, gelişmiş bir ISP ve çok katmanlı bellek mimarisine sahip olan işlemci ile gerçek zamanlı RAW işleme ve 4K AI Gece Videoları çekmek mümkün kılınıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu