Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriGündemiOSMobirollerSamsung

Samsung Dropship ile Android ve iOS Arası Transfer Kolaylaştı

Samsung’dan yeni uygulamalar gelmeye devam ediyor. Güney Koreli firma Android ve iOS arasında Samsung Dropship ile paylaşımı kolaylaştıracak.

Samsung’un dosya paylaşım aracı Samsung Dropship sessizce tanıtıldı. Dropship uygulaması Galaxy kullanıcıları arasında oldukça popüler olan Samsung’un Quick Reveal uygulamasının yardımıyla çalışıyor. Camera Assistant Uygulamasının piyasaya sürülmesinin ardından, One UI 5 Good Lock paketinin en yeni üyesi olan Dropship iOS ve Android telefonlar arasındaki dosya paylaşımını kolaylaştırıyor.

Uygulama açıklaması, yeni Dropship uygulamasının Android, iOS ve web gibi birden fazla platformda dosya paylaşmayı kolaylaştırdığını söylüyor. Aşağıdan uygulamanın özelliklerine ulaşabilirsiniz.

  • Platformdan bağımsız: Sadece Android’de değil, aynı zamanda iOS ve web’de de kolayca iletilebilir.
  • Kendi paylaşılan bağlantınızı oluşturun: Kendi benzersiz anahtar kelimelerinizle bir paylaşım bağlantısı oluşturabilir ve ayrıca profil resminizi ve mesajınızı dahil edebilirsiniz.
  • Çeşitli seçenekler belirleyin: Geçerlilik süresini ve süresini istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.

Şu anda, Samsung Dropship uygulaması beta kanalı üzerinden indirilebilir. Ayrıca sadece Güney Kore’deki müşteriler tarafından erişilebilir. Firmanın yakın gelecekte, telefonlarını Android 13 tabanlı kararlı One UI 5.0 sürümüne yükselten daha fazla Galaxy kullanıcısını içerecek şekilde özelliğin kullanılabilirliğini genişleteceği tahmin ediliyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu