Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy Z Flip 5 İşte Böyle Görünecek, Dış Ekran Büyüyor

Galaxy Z Flip 5 olduğu iddia edilen bir görüntü sızdırıldı. Z Flip 5, iddiaya göre en büyük ikinci ekrana sahip katlanabilir telefon olacak.

Samsung’un katlanabilir ürün yelpazesi yılın ikinci yarısında Galaxy Z Fold 5 ve Galaxy Z Flip 5 ile birlikte daha da büyüyecek. Su damlası menteşe sistemiyle birlikte yeni bir görünümün sunulacağı katlanabilir telefonlar son sızıntılarla birlikte ete kemiğe bürünmeye başladı. Kaynaklar son olarak Galaxy Z Flip 5’in bir şematik görüntüsünü paylaştı.

Yayınlanan görüntü, daha önceki iddiaları doğrularken, Galaxy Z Flip5 görüldüğü üzere büyük bir dış ekrana sahip. Hatırlayalım ilk Z Flip modeli 1,1 inçlik küçük bir kapak ekranına sahipken, sonraki iki model (Z Flip 3 ve Z Flip 4) 1,9 inç’lik kapak ekranlarla çıkış yaptı. Bu büyük bir yükseltme olmasa da, kapak ekranının kullanılabilirliğini biraz olsun artırdı.

Galaxy  Z Flip5 ile birlikte işin rengi tamamen değişecek. Z Flip 5’in dış tarafındaki ekran alanı, mümkün olduğu kadar çok alanı kaplayacak ve telefonu açmadan çok daha fazlasını yapmamızı sağlayacak. Daha büyük dış ekran kullanımı şüphesiz arka kameraları kullanarak yüksek kaliteli özçekimler yapmanızı sağlayacak. Diğer taraftan bildirimleri kontrol etme ve mesajlara yanıt verme gibi görevlerin de gerçekleştirilmesi daha kolay hale gelecek.

Galaxy Z Flip 5’te yer alacak dış ekranın boyutu şu an için bilinmezken, 3-4 inç arasında olacağı bildiriliyor. Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden güç alacak modelde ayrıca çift arka kamera kullanımı sürecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu