Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Infinix Zero 5G için Tanıtım Sesleri Yükseliyor!

Şirketin ilk 5G telefonu olan Infinix Zero 5G, resmi izlenimler ile gündeme oturdu. İşte yaklaşan akıllı telefonun son detayları.

Çok yakında piyasaya sürülmesi beklenen Infinix Zero 5G, şirketin ilk 5G telefonu olma unvanını taşıyor. Oldukça merak edilen akıllı telefona dair yeni detaylar ise şirketin resmi Twitter hesabından paylaşıldı. Gelin yaklaşan akıllı telefonun son detaylarını inceleyelim.

Infinix Zero 5G, Modern Tasarımı ile Cezbediyor

Tasarımdan başlayacak olursak akıllı telefonun ön kısmında delikli bir ekran ile karşılaşıyoruz. Cihaz, siyah ve turuncu renkler ile raflarda yer alacak. Turuncu modelde bir deri sırt görme ihtimalimiz oldukça yüksek. Cihazın sağ tarafında yer alan güç düğmesi aynı zamanda bir parmak izi tarayıcı kapsayacak. Telefonun arkası üçlü kamera sistemi ve çift LED flaş ünitesi barındırıyor.

Akıllı telefonun 120Hz yenileme hızı ve Full HD+ çözünürlük sunan 6.67 inç OLED ekran ile gelmesi bekleniyor. Arka kamera kurulumu 48 Megapiksel ana kamera, ultra geniş ve telefoto lensler içerecek. Selfie çekimleri için 16 Megapiksel ön kamera yer alacak.

Teknik özellikler açısından cihaza MediaTek’in Dimensity 900 yonga seti güç verecek. 8GB RAM ve 128 GB dahili depolama ile desteklenmesi beklenen cihaz, Android 11 işletim sistemi tabanlı özel kullanıcı arayüzü ile gerekli deneyimi kullanıcılarına getirecek.

Infinix Zero 5G

5.000 mAh pil kapasitesi ile kutudan çıkması beklenen akıllı telefon, 33W hızlı şarjı destekleyecek. Şubat ayında 266$ fiyat etiketi ile tanıtılması beklenen cihazın piyasaya sürülmesine sayılı günler kaldı ve son gelişmeleri kaçırmamak için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu