Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungSosyal MedyaTeknolojiTwitter

Samsung Türkiye iPhone ile iPhoneDo’ya yakalandı!

Geçtiğimiz gün ortaya çıkan bir haber sonrasında yine sansasyon dolu bir gün yaşadık. Webtekno‘daki arkadaşlarımızın haberine göre Samsung Türkiye iPhone kullanarak bir paylaşım yaptı ve bu da ilginçtir ki iPhonedo kanalı tarafından ortaya çıkartıldı. Bu olay sonrasında paylaşılan tweet‘e baktığımızda takdir edersiniz ki o tweet orada durmuyor ve bu da olayın gerçek olduğunu ortaya koyuyor diye düşünüyoruz. Ekmeğini Samsung’dan kazanan birinin iPhone kullanmasını anlamak mümkün görünmüyor ama markalar bu hatalara hep düşüyor.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Samsung Türkiye iPhone ile paylaşım yaptı!

Bu noktada birçok örnek var. Bildiğiniz üzere OnePlus kurucusu Carl Pei‘ın da iPhone ile fotoğraf çekerken yakalandığını görmüştük. Daha geçtiğimiz gün paylaştığımız Huawei’nin fotoğrafları telefon ile değil de profesyonel kameralar ile çektiğini, Samsung Galaxy A8 Star‘ın görselinin başka bir yerden alındığının haberlerini sizlerle paylaştık ve anladığımız kadarıyla da paylaşmaya devam edeceğiz.

Markalar ülkemizde influcer denen kişilerle çalışıyorlar ve yaptıklar lansmanlarda bu ünlü! kişiler markanın ürünlerini kullanıyor ama ertesi gün iPhone ile poz veriyor. Markaların, markayı seven kişiler ile çalışması sonucunda bu sorunların üstesinden gelinecektir diye düşünüyoruz. Bakalım Samsung Türkiye bu konuda bir açıklama yapacak mı?

Huawei Mate 20 Pro güncelleme sonrasında şebeke seçimi yok oldu!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu