Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerOyun HaberleriOyun KonsoluTeknolojiXbox

Xbox Series X Türkiye fiyatı düştü!

Yeni nesil oyun konsolu Xbox Series X Türkiye fiyatı bugün sürpriz bir şekilde düştü. Peki, bu indirim neden oldu?

Türkiye‘de lüks tüketime giren “oyun oynama” vergiler ve artan kurlardan dolayı maalesef ki erişilmesi imkansız bir hal almıştı. Yeni nesil oyun konsollarından olan Xbox Series X Türkiye fiyatı ile bunu iyice kanıtlamıştı. Türkiye’de 9.299 TL’ye satışa sunulan konsol, bugün sürpriz bir şekilde indirime girdi. Hem de öyle böyle indirim değil tam 1.000 TL’lik bir indirim yapıldı.

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz haftalarda PS5’in fiyatı ülkemizde 8.299 TL olarak açıklanmıştı. Diskli sürümü için bu parayı biçen PlayStation Türkiye, rakibi karşısında büyük bir kozu eline almıştı. Xbox Türkiye 8.299 TL’lik fiyat karşısında bugün aksiyon aldı ve tüm mağazalarda Xbox Series X’in fiyatını 9.299 TL’den 8.299 TL’ye düşürme kararı aldı.

Xbox Series X Türkiye fiyatı

Her zaman deriz. Rekabet güzel bir şey diye. Bu da rekabetin en güncel ve elle tutulur ispatı oldu diyebiliriz. Türkiye’de 9.299 TL’ye konsol satmak biraz yürek istedi. Gerçi hoş 8.299 TL’nin de pek elle tutulur yanı yok ama vergiler ve kurlar ortada. Bu yüzden 8.299 TL’lik fiyat şu an için çok iyi diyebiliriz.

PS5‘in veya Xbox Series X‘in fiyatı düşer nasılsa diye bekliyorsanız hayatınızın hatasını yaparsanız. Eğer elinizde konsollara 8.299 TL verecek para varsa hiç düşünmeyin alın deriz. Yoksa bu fiyatları mumla arayacağınız günler olabilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu