Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuHonorKatlanabilir Telefonlar

Honor V Purse Katlanabilir Pazara Renk Getirecek

Honor V Purse IFA'da tanıtıldı. Cihaz, farklı bir amaçla konsept olarak basına tanıtıldı.

Honor V Purse IFA’da tanıtıldı. Cihaz, farklı bir amaçla konsept olarak basına tanıtıldı. Bu telefonu başka bir firmada görmeniz zor gibi.

Bu gördüğümüz en “ortada” tasarımlardan biri – evet, Honor V Purse gerçekten de bir çanta olarak taşınmak üzere tasarlandı. Hatta modaya uygun, değiştirilebilir kayışlar ve zincirler bile var. Bu şimdilik sadece konsept bir cihaz, ancak projede birazdan ele alacağımız bazı gerçek dünya unsurları var.

Ve bu tuhaflığın sizi kandırmasına izin vermeyin, bu aslında çok gelişmiş bir cihaz. Dışa doğru katlanabilir ve kapalıyken yalnızca 9 mm kalınlığında; Magic V2’den ve hatta bazı bar telefonlarından daha ince.

Honor bunu “fiziksel dijital moda beyanı” olarak adlandırıyor. Fiziksel tasarımları (kayışları) canlı ve etkileşimli Her Zaman Açık Ekran stilleriyle birleştirir. Şirket, bu AOD stillerini tasarlamak için en iyi yeteneklerden faydalandı: Burberry erkek giyim tasarım direktörü Bram Van Diepen, çağdaş sanatçı Yunuene Esparza, Çin Sanat Akademisi Uluslararası Koleji Dekanı Yuan Youmin ve disiplinler arası sanatçı Xiao Hui Wang.

Amaç, değiştirilebilir kayışlar ve çeşitli AOD tasarımlarıyla (dışarı doğru katlanabilir olduğundan her iki tarafta da görünür), Honor V Purse giydiğiniz herhangi bir kıyafetle eşleştirebilmeniz ve böylece hızlı modaya olan bağımlılığınızı azaltabilmeniz.

Honor V Purse oldukça doğayı düşünen bir cihaz. Kayışlar için vegan deri de dahil olmak üzere sürdürülebilir kaynaklı malzemelerden yapıldı. Bu konsept, moda endüstrisini “tüketicileri daha az satın almaya ve daha uzun süre kullanmaya teşvik etmek için” yeni teknolojileri benimsemeye itmek istiyor.

Ne yazık ki bu sadece bir konsept, bu yüzden ne zaman satın alabileceğinizi sormayın. Ancak Honor, dünya çapındaki geliştiricilerin ve tasarımcıların özel görünümler oluşturmasına olanak tanıyacak AOD tasarımları için bir platform açmayı planlıyor. Platform, AOD’un dokunuşları takip ederek kullanıcıya ve çevreye tepki vermesini sağlar ve ortam ışığı sensörüne ve ivme ölçere erişim sağlar. V Purse’un geleceğinin neler getireceğini bilmiyoruz ancak hikayesi henüz bitmedi.

Honor, seri üretime yönelik olmadığı için donanım hakkında pek fazla ayrıntı vermedi. 400.000 katlama döngüsüne dayanabilecek bir menteşe oluşturduğundan bahsetmişti. Katlanabilir menteşelerdeki gelişmelerin çoğunun içe doğru katlanma stiline odaklanmış olması ilginç.

Çantalı telefon çok mu tuhaf? Modern akıllı telefonlar zaten cüzdan görevi görüyor, evinizin ve arabanızın anahtarı olabiliyor ve hatta belgelerinizi güvenli bir şekilde saklayabiliyor. Belki o kadar da çılgınca değil ve bir şirketin kalıpların dışında düşünmesini her zaman takdir ederiz.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu