Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Bir Telefonun Fişini Çekti! Artık Güncelleme Almayacak

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi, Xiaomi Mi A2 Lite modelinin fişini çekti. Cihaz artık güncelleme almayacak. Ama neden?

Türkiye’de de satılan Xiaomi Mi A2 Lite kullanıcılarına kötü bir haberimiz var. Hem ülkemiz de hem de dünyada onlarca farklı telefon yayınlayan ve paraya para demeyen Xiaomi bugün de çarpıcı detaylar ile haberlerimize konu oluyor. Son olarak yeni nesil katlanabilir amiral gemileri ile ekran altı kameraları karşımıza çıkaracağı yönünde haberler ile gündemimize gelen şirket şimdi de üzücü bir gelişme ile haberlerimize konu oldu. Ülkemizde ve dünyada oldukça güzel satışlara imza atan Mi A2 Lite akıllı telefon modelinin adeta fişi çekildi. Şirket öyle bir karar aldı ki kullanıcılar bu karara ateş püskürecek gibi görünüyor.

Bildiğiniz üzere günümüzde akıllı telefonların performansı kadar aldığı güncellemeler de kullanıcılar için hayati önem taşıyor. Telefonlara gelen güncellemeler bazen çeşitli yenilikleri ve özellikleri karşımıza çıkarırken bazen de güvenlik yamaları ile telefonları daha kararlı hale getiriyor. İşte Mi A2 Lite kullanıcıları için tam da bu noktada üzücü bir haberimiz var.

"<yoastmark

Xiaomi Mi A2 Lite Artık Güncelleme Almayacak

Ara başlığımızı okuduğunuz gibi Mi A2 Lite telefon sahipleri artık güncelleme almayacak. Piyasaya çıktığından bu yana aralıksız olarak çeşitli güncellemeler alan akıllı telefon modeli için yeni bir karar alındı. Bu karar ülkemizdeki kullanıcıların da epey canını sıkacak gibi görünürken şirketin cihaz için Haziran ayına kadar güvenlik güncellemeleri yayınlamaya devam etmesi bekleniyor. Son olarak geçtiğimiz Şubat ayında güncelleme alan akıllı telefon modeli o güncellemeyle birlikte güvenlik yamaları edinmişti. Telefona olan desteği keseceğini duyuran şirket bu konuda herhangi bir neden belirtmezken biz de bu haberimiz ile bu gelişmeyi sizlerle paylaşmış olduk.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu