Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSonyTeknoloji

Xperia XA2 ortaya çıktı, işte telefonun özellikleri

Sony’nin şubat sonunda düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılacağı telefonlardan biri artık netlik kazandı diyebiliriz. Geçen yıl Japon üreticiyi giriş/orta segmentte temsil eden Xperia XA’nın devam modeli Xperia XA2 akıllı telefonun görüntüleri ortaya çıktı. Telefonun teknik özelikleri de büyük ölçüde netlik kazanmış durumda.

Xperia XA2
Xperia XA2

Xperia XA2 özellikleri

Öncelikle telefonun sahip olduğu tasarıma değinecek olursak; Xperia XZ’ye daha fazla benzeyen bir telefon karşımızda. Telefon ayrıca selefine göre daha köşeli bir yapıya sahip. Alt ve üst bölümdeki çerçevelerin ise kalınlığı dikkatlerden kaçmıyor.

Xperia XA2 (1)

5 inç ekrana sahip olması beklenen telefonda bu defa Full HD çözünürlüklü ekranın yer alması bekleniyor. Sekiz çekirdekli MediaTek Helio P20 işlemcisinden güç alacak telefona 4 GB RAM ve artırılabilir 32 GB dahili depolama eşlik edecek.

Arka bölümde 23 megapiksel çözünürlüklü kameraya sahip olacak telefonun ön kamerası ise 16 megapiklsel çözünürlülüğünde. USB Type C ve 3.5 mm kulaklık girişinin de yer alacak ikinci nesil Xperia XA modelinin fiyatının ise 320 dolar seviyesinde olması bekleniyor.

Xperia XA2 (3)

Xperia XA2 (4)

>> İlginizi çekebilir; Galaxy S7 edge Android 7.0 güncellemesi Türkiye’de başlıyor!

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu