Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriNothing

Nothing Phone (2) Ete Kemiğe Bürünüyor, Sertifika Süreci Başladı

Temmuz ayında tanıtılması beklenen Nothing Phone (2) için sertifika süreci başladı. Çok yakında telefonun sızdırılması bekleniyor.

Şu sıralar Nothing cephesinde hareketli günler yaşanıyor. Marka bir yandan ikinci nesil telefonunu geliştirmeye devam ederken, diğer taraftan yeni pazarlara açılıyor. Nothing’in resmi olarak giriş yapacağı ülkelerden biri de Türkiye olacak. Şirket, temmuz ayında Nothing Phone (1) modelini ülkemizde satışa çıkaracak. Ancak biz şimdi Nothing Phone (2) cephesinde yaşanan gelişmeleri sizlere aktaralım.

Akıllı telefon, Güney Kore’de NRRA’dan (Ulusal Radyo Araştırma Ajansı) radyo dalgası sertifikası aldı. Bu gelişme sonrası ikinci nesil Nothing Phone hakkında daha fazla sızıntının gerçekleşeceğini söyleyebiliriz. Özellikle Çin’deki sertifika onayları sonrasında telefonun nasıl bir tasarıma sahip olacağı netlik kazanacaktır.

Nothing Phone (2) Özellikleri

Öte yandan Nothing, telefonun temmuz ayında tanıtılacağını onayladı. Hatta telefonun Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setinden güç alacağı kesin. Bir diğer konu telefon Android 13 sürümüyle çıkış yapacak ve üç büyük Android güncellemesi alacak.

6.7 inç büyüklüğünde Full HD+ 120Hz tarama hızına sahip AMOLED ekran ve 4700 mAh büyüklüğünde pil, telefonun şu ana kadar kesinleşen diğer özellikleri.

Nothing Phone (2)

Yeniden Nothing Phone (1) modeline dönecek olursak, temmuz ayında ülkemize giriş yapacak olan telefonun 8 GB RAM + 256 GB versiyonu için 14.999 TL fiyat açıklandı. Marka, telefonla birlikte bazı aksesuarlarını da ülkemize getirecek. Bu ürünler ve fiyatları şu şekilde:

  • Nothing 45W hızlı şarj adaptör fiyatı: 599 TL
  • Nothing Phone (1) şeffaf kılıf fiyatı: 499TL
  • Nothing Ear (Stick) kulaklık fiyatı: 2.999 TL
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu