Akıllı TelefonAppleCep TelefonuGüncel Teknoloji HaberleriGündem

iPhone 16 Serisinin Tüm Üyeleri A18 Bionic’i Kullanabilir

iPhone 16 serisinin tüm üyeleri A18 Bionic'i kullanabilir. Son iki nesildir işlemci ayrımı yapan Apple, görünüşe göre bundan vazgeçiyor.

iPhone 16 serisinin tüm üyeleri A18 Bionic’i kullanabilir. Son iki nesildir işlemci ayrımı yapan Apple, görünüşe göre bundan vazgeçiyor.

Apple‘ın yeni serisinin şirketin yeni nesil amiral gemisi akıllı telefonları olması bekleniyor. iPhone 15 serisi yakın zamanda tanıtılmış olsa da halefiyle ilgili yeni söylentiler ve sızıntılar şimdiden su yüzüne çıktı. Son rapor, A18 Bionic yonga setinin dört cihazda da ortak olduğuna işaret ediyor.

Tüm iPhone 16 Modelleri A18 Bionic İşlemcisi ile Gelecek

Haber tanınmış analist Jeff Pu’dan geliyor. Apple tedarik zincirindeki kaynakların, Cupertino merkezli devin 2024 iPhone’larının A18 serisi işlemci ile donatılacağını ortaya çıkardığını iddia etti. Görünüşe göre bu yeni yonga seti serinin her modeline güç verecek. Yani tüm seri aynı işlemci ailesiyle gelecek.

Apple A17 Bionic

Yakın geçmişte marka, üst seviye Pro modellerinde en yeni A serisi çipleri kullanıyordu; temel ve Plus modelleri ise önceki yılın çiplerini kullanıyordu. Ancak 2024’ten itibaren tüm seride A18 serisi çipler yer alacak gibi görünüyor. Ünlü analist, baz modellerin A18 Bionic işlemciye sahip olacağını, iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max’in ise A18 Pro yonga seti ile piyasaya çıkacağını iddia ediyor. Pu yakın zamanda bir araştırma notunda yeni serinin bazı önemli yükseltmelerle geleceğini paylaştı. Buna daha hızlı Wi-Fi 7 standardı ve yeni ultra geniş açılı lens de dahil.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu