Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiWhatsApp

WhatsApp Grup Sohbeti için Önemli Güncelleme

WhatsApp’tan yenilikler gelmeye tam gaz devam ediyor. Şimdi de WhatsApp grup sohbeti için düğmeye bastı. Katılımcı sayısı katlanacak.

Sosyal medya devi Meta’nın bünyesinde yer alan WhatsApp, son zamanlarda mesajları düzenleme, silinen mesajı geri alma, gruptan sessizce çıkma ve daha pek çok özellik üzerinde çalışıyor. WhatsApp bugün ise grup sohbetinde desteklenen maksimum katılımcı sayısını iki katına çıkararak 512 üyeye çıkaracağını duyurdu ve şimdi güncelleme yayılmaya başladı. WhatsApp grup sohbeti 512 katılımcı ile daha eğlenceli hale gelece.

Daha önce, WhatsApp bir grup sohbetinde maksimum 256 üyeyi destekliyordu. Bu sınır, piyasadaki diğer bazı anlık mesajlaşma uygulamalarına kıyasla düşüktü. Örneğin, Telegram şu anda bir grupta 200.000’e kadar üyeyi destekliyor. Yani yine de WhatsApp son güncellemesi ile rakibinin gerisinde kalıyor.

WhatsApp Grup Sohbeti

Yeni sunulan bu özellik bir dönem sınırlı sayıda beta kullanıcısı tarafından test edilmişti. Şimdi herkesin kullanımına sunuldu. Güncellendikten sonra, kullanıcılar bir grup oluşturduklarında sınırın artırıldığını görebiliyor. Grubun oluşturulmasından sonra da üye davet edebilirler. Yani 256’lık bir grubunuzu 512 kişiye kadar çıkarabileceksiniz.

Bu özelliği kullanmaya başlamak için iOS ve Android platformlarda uygulamayı güncellemeniz yeterli olacak. Güncelleme henüz OTA üzerinden kademe kademe sunulduğu için yeniliğin size gelmesi 1-2 günü bulabilir. Bakalım WhatsApp’ın bir sonraki yeniliği ne üzerine olacak ve ne kadar bir süre içerisinde tüm kullanıcılar sunulacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu