Akıllı TelefonAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Galaxy Note 4 için yeni bir güncelleme yayınlandı

Samsung bir taraftan tepe modelleri için Android 7.0 güncellemesini yayınlarken, diğer taraftan daha eski modeller için güvenlik odaklı güncellemeler dağıtıma sunuyor. Güney Koreli teknoloji devi bu defa Galaxy Note 4 için önemli bir güncelleme yayınladı. SamMobile sitesinde yer alan habere göre güncelleme şu an Almanya’da Note 4 kullanıcılarıyla buluşmaya başladı.

Galaxy Note 4

Telefon için yayınlanan ocak ayı güvenlik güncellemesi sistemde tespit edilen önemli güvenlik açıklarını kapatıyor. Yeni gülleme güvenlik açıklarına karşı 28 yama içeriyor. Güncellemenin kısa süre içerisinde tüm Note 4 kullanıcılarına ulaşması bekleniyor. Dilerseniz telefonunuzda “Ayarlar> Cihaz hakkında> Güncellemeleri elle indir” yolunu izleyerek güncelleme kontrolü yapabilirsiniz.

Galaxy Note 4 Android 7.0 güncellemesi alacak mı?

Samsung’un 2014 yılı tepe modellerinden Note 4 için Android 7.0 güncellemesinin yayınlanması beklenmiyor. SamMobile sitenin bugün yayınladığı Android 7.0 sürümüne yükseltilecek Samsung telefonları listesinde ne yazık ki Note 4 modeli yer almadı. Cihaz her ne kadar Android 7.0 sürümüne yükseltilmeyecek olsa da, telefon için bir süre daha güvenlik odaklı güncellemeler yayınlanmaya devam edecek.

>> İlginizi çekebilir; 2016’nın en güçlü telefonları açıklandı!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu