Güncel Teknoloji HaberleriMicrosoftTeknolojiXbox

Microsoft Xbox Scarlet ve PlayStaion 5. İlk kim olacak?

Microsoft’un erken kalkan yol alır atasözümüzü benimseyen hareketi sonrasında Microsoft Xbox Scarlet Play Station 5 öncesinde satışa sunulacak.

PC oyunculuğu mu yoksa konsol oyunculuğu mu? Bu sorunun cevabı yüzyıllardır verilemedi. Biz teknoburada.net olarak hangi noktadayız derseniz biz açıkçası PC tarafındayız. Son dönemde incelediğimiz oyuncu bilgisayarları da bizim bu iştahımızı kabartan en önemli detaylardan birisi. Bir süredir PlayStation 5 haberleri paylaşıyorduk ama ortaya çıkan bilgilere göre Microsoft elini çabuk tutacak ve PlayStation 5 öncesinde yenin nesil oyun konsolunu pazara sunacak. Microsoft Xbox Scarlet projesi olarak ortaya çıkan yeni oyun konsolu bize ne sunacak bunu bilemiyoruz ama tarih tarafında ilk kez bir gün ortaya atıldı.

Microsoft Xbox Scarlet ne zaman geliyor?

Açıkçası Scarlet ismini inanılmaz beğendik ve bu ismi de “Rüzgar Gibi Geçti” filminden hatırlıyoruz. Yeni konsol 6 Kasım 2020 tarihinde raflardaki yerini alacak. Her iki üretici de bu yıl Noel etkinliklerini kaçırdılar ama yeni konsollar seneye tanıtılacak. Sony bu tarihin ortaya çıkmasından sonra bir atak yapar mı yapmaz mı bilemiyoruz ama önce yeni nesil Xbox ile tanışacağız gibi görünüyor.

PlayStation 4 21 Şubat 2013 tarihinde Microsoft Xbox One ise 21 Mayıs 2013 tarihinde tanıtıldı . Yine aynı şekilde geç kalmak istemeyen Microsoft orada yaptığı stratejik hatayı tekrar etmek istemiyor ve yeni konsolunu da Sony’den önce tanıtma hesapları yapıyor…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu