Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi MIUI 12 Arayüzünde İki Yeni Özelliği Test Etmeye Başladı

Çinli teknoloji devi Xiaomi, MIU 12 arayüzüne yeni özellikler eklemeye devam ediyor. Şimdi de okuma modu ve ekolayzır ayarları geliyor

Yenilik konusunda sınır tanımayan Xiaomi, MIUI 12 arayüzüne eklediği özellikler ile adeta ilgi odağı oluyor. Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen bu arayüz, haftalık ve kararlı beta güncellemeleri sayesinde yepyeni özelliklere kavuşmaya devam ediyor. Sürekli olarak telefonlarında yeni özellikleri test eden Xiaomi, şimdi de haftalık beta grubunda iki yeni özelliği test etmeye başladı. Raporlara göre bahsi geçen ilk özellik, yenilenen okuma modu. Dilerseniz gelin okuma moduna eklenen özelliklere biraz yakından göz atalım:

Xiaomi’nin MIUI 12 arayüzünde test ettiği yeni okuma modu; kullanıcıların göz yorgunluğunu engellemek için tercihe göre renk sıcaklığının manuel olarak ayarlanmasına olanak tanır. Ek olarak kullanıcıya, fiziksel kitap okuyormuş hissi veren kağıt benzeri bir doku ekleme seçeneğini de sunuyor.

Okuma modunu aktifleştirmek için; Ayarlar> Ekran> Okuma modunu seçin. Daha sonra ise tercihe bağlı olarak kağıt ya da klasik olarak seçimler yapabilirsiniz.

Xiaomi, MIUI 12 arayüzünde ekolayzır ayarlarını da güncelledi. Artık kablosuz kulaklıklar ya da hoparlörün ses ayarlarını yapmanız mümkün. Bu ayarları yapmak içinde; kablosuz kulaklığı ya da hoparlörü bağlayın,  ardından Ayarlar> Ses ve Titreşim> Ses efektleri> Sesi kulaklıklara göre ayarla seçeneğine tıklayabilirsiniz.

Xiaomi MIUI 12

Bahsettiğimiz her iki özellikte, şu an sadece beta kullanıcıları tarafından kullanılabilir. Kararlı yapılara gelmesi de bir ya da iki ay gibi süreyi bulabilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu