BilgisayarGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiTeknoloji

Huawei MateStation S Masaüstü Bilgisayar Küresel Pazarda Satışa Çıkıyor

Firma geçen yıl Çin’de ilk masaüstü bilgisayarını satışa sunmuştu. Firma Huawei MateStation S masaüstü bilgisayarını küresel pazarda satışa sunacak.

Firma bugün resmi Twitter hesabından bir duyuru yaptı. Geçen yıl ilk masaüstü bilgisayarını Çin’de satışa sunan firma ürününü küresel pazarda satışa sunacak. Firma tarafından işletmeler ve devlet dairelerinin kullanımı için tasarlanan Huawei MateStation S masaüstü bilgisayar güçlü donanım özellikleri ile dikkat çekiyor. Firmanın geçtiğimiz yıl tanıttığı B515 modeline göre daha ince bir tasarıma sahip olduğu görünüyor.

Huawei MateStation S Masaüstü Bilgisayar Teknik Özellikleri

Bilgisayarda 8 GB 3200Hz DDR4 RAM ve 256 GB dahili depolama alanı bulunuyor. AMD Ryzen 5 4600G yonga seti ile gelen bilgisayar Windows 10 işletim sistemi yüklü olarak geliyor. Bilgisayar Huawei Share yazılımı ve çoklu ekran desteği ile geliyor. Ayrıca bilgisayarda USB-C bağlantı noktası, 3,5 mm kulaklık girişi, 1 adet USB 2.0, çift antenli Wi-Fi ve Bluetooth 5.0 bulunuyor. Bilgisayarda özel olarak tasarlanmış sistemin sıcaklığına bağlı olarak fan hızlarını ayarlayabilen akıllı bir sıcaklık kontrolü yer alıyor. Bilgisayar 1920 x 1080 çözünürlüğe sahip arkadan aydınlatmalı tam görünümlü 23,8 inç IPS ekran ile birlikte geliyor. Göz koruması için TUV Rheinland uluslararası sertifikasına sahiptir. Ek olarak kutu içeriğinde klavye ve fare bulunuyor.

Huawei MateStation S

Firma tarafından bilgisayarın satış fiyatı henüz açıklanmadı. Kısa bir süre içinde satışa çıkacak olan bilgisayar güçlü donanım özelliği ile dikkat çekiyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu