Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriRedmiTeknolojiXiaomi

Redmi 9i piyasaya çıkıyor. İşte seçenekler ve özellikleri!

Xiaomi’nin Redmi 9i cihazı çok yakında piyasaya sürülecek. Çok daha önceden tanıtılan cihazın versiyonları ve özellik seçenekleri haberimizde!

Bu ayın başlarında Xiaomi, Hindistan’da Redmi 9 Prime akıllı telefonunu tanıttı. Çinli firma bugün ülkede Redmi 9 cep telefonunu tanıttı. Popüler haberci Ishan Agarwal¸ Pricebaba’dan alınan bilgilere göre, Xiaomi Hindistan’da 9i akıllı telefonunu yakında piyasaya süreceğini açıkladı. Yayın ayrıca Redmi 9inin RAM, depolama ve renk sürümleri gibi sızdırılmış ayrıntıları da paylaştı.

9i sızıntısı, bir önceki ay diğer ülkelerde piyasaya sürülen 9A telefonunun yeniden düzenlenmiş bir versiyonu olabileceğini gösteriyor. Redmi 9‘un 4 GB RAM + 64 GB depolama ve 4 GB RAM + 128 GB depolama gibi seçeneklerle Hindistan’a geleceği tahmin ediliyor. Telefon Hindistan’da Nature Green, Sea Blue ve Midnight Black gibi renkli sürümlerde satışa sunulacak.

Redmi 9i teknik özellikleri ve özellikleri için söylentiler

9i modelinin tüm özellikleri 9A’ya benzer olma ihtimali çok yüksek. Bu nedenle, 6.53 inçlik bir IPS LCD panel ile gelebilir. 20:9 oranındaki ekran HD+ çözünürlüğü destekleyecek. Helio G25 yonga setinden güç alabilmesi çok muhtemel. Redmi 9 gibi, 9i modeli de MIUI 12 tabanlı Android 10 işletim sistemi ile gelebilir.

Redmi 9i, 5.000 mAh pil ile donatılabilir. Arkasına 13 megapiksellik tek bir arka kamera yerleştirilmiş olabilir. Önde 5 megapiksellik bir selfie kamerası olması ise çok yüksek ihtimal. Parmak izi sensörü desteği ise olmayabilir.

Peki Redmi 9i fiyatı söylentileri neler?

Redmi 9i’nin Redmi 9’dan daha düşük özelliklerle gelebileceğini düşünürsek, daha ucuz bir fiyat etiketi taşıyabilir. Muhtemelen, Redmi 9i’nin 64 GB ve 128 GB depolama sürümleri Hindistan’da sırasıyla 7,999Rs. (~108$) ve 8.999Rs. (~135$) olabilir. Akıllı telefon Eylül ayı başlarında resmiyet kazanacak gibi duruyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu