Akıllı SaatGüncel Teknoloji HaberleriTeknolojiXiaomi

Sudan ucuz akıllı saat! Xiaomi Haylou Solar satışa çıkıyor!

Giderek daha fazla insana hitap etmeye başlayan giyilebilir teknoloji pazarında rekabet sudan ucuz Haylou Solar ile daha da kızışıyor!

Ülkemizde GT-1 Bluetooth kulaklıkları ile birçok insanın gönlünde taht kuran Xiaomi destekli Haylou, bu kez farklı bir aksesuar ile gündeme oturdu. Geçtiğimiz günlerde 14 dolarlık  Redmi Band akıllı bileklik ile karşılaştıktan sonra “Daha ucuz olamaz herhalde!” şeklinde verdiğimiz tepki, Haylou Solar’ı gördükten sonra “Daha ucuzu olamaz dedik, daha iyisi değil!” halini aldı. Öyle ki, 21 dolarlık fiyatı ve muazzam bir pil performansı sunan sudan ucuz Haylou Solar resmi olarak karşımıza çıktı. 21 dolarlık bir saat neler yapabilir merak ettiniz mi? O halde gelin ve Haylou Solar’ın neler yapabildiğine bir göz atın!

İsminin aksine güneş enerjisi ile hiçbir alakası olmayan saat, 30 günlük pil ömrü ile tam bir fiyat/performans canavarı olduğunu bizlere gösteriyor. 340 mAh kapasiteli bir pili bulunan saat, 1.28″ 240×240 piksel IPS LCD bir panel ile birlikte geliyor. 43 mm metal ve yuvarlak bir kasa üzerine kurulu olan Haylou Solar, aynı zamanda IP68 sertfikası ile suya ve toza direnç gösterebiliyor. Nabız ölçme, uyku takibi ve aktivite takibi gibi birçok akıllı saatin, çok daha yüksek fiyat ile yaptığı işlemleri sadece 21 dolara gerçekleştiren bu saat, Bluetooth 5.0 ile iOS ve Android cihazlara sorunsuzca bağlanabiliyor.

Telefon ile saatin senkronizasyonuna geldiğimiz zaman ise bizleri Haylou Fit uygulaması karşılıyor. Ülkemizde de satışa sunulmasını beklediğimiz bu akıllı saat, Haylou’nun ikinci akıllı saati olarak Mayıs ayında satışa sunulacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu