Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Samsung Galaxy Note9 ‘un ekranı inanılmaz!

Akıllı telefon ekranlarını doğru ve derinlemesine değerlendirmeleriyle tanınan DisplayMate Teknolojileri, Samsung Galaxy Note9 ‘un Infinity Ekranı hakkındaki kapsamlı değerlendirmesini tamamladı. Derin analizin sonucuna göre kısa süre önce tanıtılacak Galaxy Note 9 çıtayı önemli ölçüde yükselten bir ekrana sahip.

Samsung Galaxy Note9 en iyi ekrana sahip

Raporda “Ekran performansının ve mükemmelliğin seviyesi her yıl artmakta ve Galaxy Note9 da çıtayı yükseltiyor. Ayrıca Note 9’un Mutlak Renk Doğruluğu’nu kusursuzdan ayırt etmek neredeyse imkansız” ifadeleri yer alıyor. Galaxy Note9, laboratuar ortamında test edilmiş şu ana kadarki en yenilikçi ve yüksek performanslı akıllı telefon ekranına sahip. DisplayMate’in derinlemesine analizinde, telefona firmanın en yüksek notu olan A + verildi.

Samsung Galaxy Note9
Samsung Galaxy Note9

Galaxy Note 9’da 6.4 inç büyüklüğünde Quad HD+ (2960 × 1440) çözünürlüklü Super AMOLED ekran yer alıyor.

Note 9’un ekranı Yüksek Parlaklık Modu’nda Galaxy Note 8 ile kıyaslandığında %27 daha parlak. Telefonun ekranı maksimum 1.050 nit parlaklığa erişebiliyor. Bunun yanında yine Note 8 ile kıyaslandığında %32 daha yüksek kontrast sunduğu belirtiliyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu