Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy S21 Samsung’a Tükürdüğünü Yalatacak! Afiyet Olsun!

Samsung’un yarın tanıtacağı Galaxy S21 ailesi, Samsung’a tükürdüğünü yalatacak. Apple ile dalga geçen Samsung aynı şeyi kendisi yapacak.

Samsung, 14 Ocak 2021 tarihinde yani yarın merakla beklenen amiral gemisi Galaxy S21 ailesini tanıtacak. Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtılacak olan tepe modellerin bugün kutu içerikleri belli oldu. Bildiğiniz üzere Apple, iPhone 12 ailesi ile kutu içeriğinden şarj adaptörünü ve Lightning kulaklığı kaldırmıştı. Çevreyi korumak için böyle bir karar aldığını açıklayan Apple ile hem Samsung hem de Xiaomi dalga geçmişti.

Xiaomi 2020’nin sonunda tanıttığı Mi 11 modelinde şarj adaptörüne yer vermeyerek tükürdüğünü bir güzel yalayan ilk firma olmuştu. Şimdi ise Samsung aynı yolun yolcusu. Güney Koreli teknoloji devinin tüm S21 modellerinin kutu içeriğinden, kitapçık, SIM kart açma aparatı ve şarj kablosu çıkacak. Yani S21’lerde de şarj adaptörü ve kablolu kulaklık yer almayacak.

Galaxy S21

Apple her zaman teknolojiye yön veriyor. Bu bir kez daha kanıtlandı. Önce Apple yapıyor sonra diğer firmalar bu yoldan gidiyor. Aksini artık iddia etmek anlamsız. Keşke böyle olmasaydı. Apple ile rekabet etmek için inadına kutu içeriğinde şarj adaptörü olsaydı. Ama olmadı.

Bu olaylar firmalara da ders olmuyor. Madem kendin de yapacaksın ne diye Apple ile dalga geçersin? Sonrasında kaybeden sen oluyorsun. Bu yüzden bir yere sataşmadan önce önünüzü görmeniz ve planlarınızı ona göre yapmanız gerekiyor…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu