Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Redmi Y3 Kullanıcılarına Müjde! Xiaomi Yine Durmuyor

Nisan 2019’da Redmi Y3 akıllı telefonu piyasaya süren Çinli teknoloji devi Xiaomi şimdi de telefona Android 10’u getirdi. Çok da yakıştı.

Akıllı telefon pazarında önemli bir konuma sahip olan Xiaomi her yıl olduğu gibi bu yıl da birbirinden farklı amiral gemileri ile haberlerimizde yer aldı. Çinli devi mercek altına alan ekibimiz attığı adımdan sizleri haberdar ederek şirketin akıllı telefon pazarında ne kadar kararlı olduğundan bahsetti. Bu yıl içerisinde adından söz ettirmeye devam etmesi beklenen şirket şimdi de 2019 model akıllı telefonu için Android 10 güncellemesini duyurdu. Müjde kullanıcıları heyecanlandırırken güncellemenin detayları da paylaşıldı. Redmi Y3 Android 10 güncellemesine kavuştu.

Nisan 2019’da Hindistan’da selfie merkezli bir akıllı telefon olarak piyasaya sürülen Xiaomi Redmi Y3 geçtiğimiz yılın Aralık ayında Android 10 ile anılmaya başlanmıştı.Aralık ayının sonlarına doğru yayınlanması planlanan güncelleme teknik nedenlerden dolayı daha da ileriye ve belirtilmeyen bir tarihe ertelenmişti. Şirket verdiği sözü nihayet tuttu ve akıllı telefon için Android 10 güncellemesi lansmana çıktı.

Redmi Y3
Redmi Y3

Xiaomi Redmi Y3 Android 10 Güncellemesine Kavuştu

Şu sıralar Hindistanlı kullanıcıların beğenisine sunulan Android 10 güncellemesi ile şaşırttı. Yaklaşık 2GB dosya boyutuna sahip olan yeni güncelleme, en yeni güvenlik geliştirmelerine de bünyesinde yer veriyor. V11.0.5.0.QFFINXM sürüm numarası ile karşımıza çıkan güncelleme sistem güvenliğini artırırken daha da kararlı bir kullanıcı deneyimini bizlere sunuyor. Önümüzdeki süreçte Android 12 güncellemesi almayacağı bilinen model, Android 11’i alacak mı henüz bilinmiyor. Ayrıca Xiaomi, telefonun Android 12 için yeterli olmadığını geçtiğimiz aylarda duyurmuştu.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu