Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriKatlanabilir TelefonlarMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mix Fold 2 Sahipleri Çok Mutlu

Xiaomi’nin yeni katlanabilir canavarı Xiaomi Mix Fold 2 satışa sunulmuştu. Telefonu satın alanlar telefondan aşırı memnun olduğunu belirtti.

Çinli teknoloji devi Samsung’un domine ettiği katlanabilir telefon pazarını ele geçirmek istiyor. Geçtiğimiz hafta tanıtılan dünyanın en ince katlanabilir telefonu Xiaomi Mix Fold 2, Çin’de satışa sunuldu. Telefonu satın alanların tepkileri ve deneyimleri merak ediliyordu. Xiaomi yine şaşırtmadı ve kullanıcılarını fazlasıyla tatmin etmeyi başardı.

Çin’in popüler alışveriş sitesi JD.com mağazasındaki resmi Xiaomi sayfasında, Mix Fold 2 sahiplerinden gelen geri bildirimlerin tam yüzde 99’unun olumlu olduğu belirtiliyor. Bundan daha önce aynı sonuç Xiaomi 12S Ultra tarafından da yakalanmıştı.

Xiaomi Mix Fold 2, daha dün satışa çıktı ve tüm lansman partisi beş dakika içinde tükendi. Teknoloji devi, telefonun 23 Ağustos’ta tekrar satışa çıkacağını doğruladı. Avrupa pazarı için henüz tarih vermeyen Xiaomi, bu modeli 1.400 dolar gibi inanılması güç bir fiyattan satışa sunuyor. Rakibine göre daha iyi bir katlanabilir deneyim sunan bu telefonun Avrupa pazarına gelmesi uzun bir süre alabilir.

Xiaomi Mix Fold 2

Yaşanan krizlerden dolayı sürekli stok sorunu çeken Xiaomi, önceliğini doğal olarak anavatanı Çin’e vermiş durumda. Huawei ile olan farkı kendi ülkesinde açmak isteyen firma, bu politikası ile Avrupa pazarında kan kaybedebilir. Bu yüzden Xiaomi’nin yeni telefonlarını ya eşzamanlı ya da Çin’den hemen sonra Avrupa’da satışa sunması gerekiyor. Bakalım firma bu politikasını değiştirecek mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu