Akıllı TelefonGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerWhatsApp

WhatsApp reklamlar için hazır olun! Tarih verildi!

Facebook, Şubat 2019’da 19 milyar dolar gibi rekor bir ücret ödeyerek WhatsApp’ı satın aldığında pek çok kişi Mark Zuckerberg’in bu parayı çıkarmak için uygulamaya reklam ekleyeceği konusunda hemfikirdi. Şu ana kadar böyle bir gelişme yaşanmadı, ancak reklam gösterimi gündemde kalmayı sürdürdü. Şimdi ise WhatsApp reklamlar için tarih verildi.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBu rada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

WhatsApp reklamlar tarih verildi

Hollanda’nın Rotterdam kentinde yapılan FMS19 etkinliğinden yayınlanan bazı görüntüler WhastApp reklamların 2020 yılı içerisinde uygulamaya dahil edileceğinin bilgisi verildi. Elde edilen görüntülerden anladığımız kadarıyla reklamlar ilk etapta sadece durum / hikaye bölümünde gösterilecek.

WhatsApp şu an için reklamları özel sohbetlerde göstermeyi düşünmüyor, ancak bu durum ilerleyen süreçte değişebilir. Instagram’da da ilk etapta hikayelerde gösterilen reklamlar daha sonra akışa eklendi. Yani birkaç yıl sonra WhatsApp sohbetler kısmında reklam görürseniz şaşırmayın.

Söz konusu fotoğraftan ortaya çıkan bir diğer durum ise WhastApp / Facebook / Instagram entegrasyonu. Bu gelişme ile birlikte kullanıcılar Zuckerberg’e ait ekosistemden ayrılmadan ilgilendikleri hizmetlerle bağlantı kurabilecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu