Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Dönen Açılır Kameralı Telefon Üzerinde Çalışıyor!

Şimdiye kadar gelmiş geçmiş en güçlü bilgisayar modelini karşımıza çıkarmaya hazırlanan Xiaomi dönen açılır kameralı  telefon geliştiriyor.

Her türlü farklı telefonun patentini alan Xiaomi yine rahat durmuyor desek yeridir. Bir yandan akıllı telefon diğer yandan tablet öbür taraftan da bilgisayar üreten şirket yeni bir patent aldı. Bildiğiniz üzere Çinli dev günümüze kadar pek çok telefon patenti aldı ve duyurdu. Her türden akıllı telefon için patent almaya devam eden şirket yakında öyle bir telefonu daha karşımıza çıkaracak ki yer yerinden oynayacak. Gelmiş geçmiş en iyi amiral gemilerini bu yıl piyasaya süren şirket, 2021 yılını dolu dolu geçirirken Samsung’u da tahtından edecek gibi görünüyor.

Yeni patenti ile dönen açılır kamera özelliğini karşımıza çıkaracak olan şirket yine yüksek ses getirecek. Dönen kameralı bir telefon üzerinde çalışmaya başlayan şirket patenti duyurdu. Telefon yakında piyasadaki yerini alabilir.

"<yoastmark

Xiaomi Dönen Açılır Kameralı Telefon Üzerinde Çalışıyor

Ekran altı çevirmeli kameralı telefonlar üzerinde çalışan şirket bu yıl katlanabilir telefonlarını da duyurabilir. Yeni patenti ile dikkat çeken şirket bu patent ile kullanıcılarına dönen açılır kameralı bir telefon sunacağını belirtmiş oldu. Patent’e göre şirketin yeni telefonu OnePlus 7 Pro gibi bir yapıda karşımıza çıkacak. Bu kamera dönen yani hem arkaya hem de öne bakan bir kamera olabilir. Yeni telefonun çizimi de paylaşıldı. Kameranın bir motora sahip olduğu ve dönerek karşımıza çıkacağı netleşti.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu