Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

realme x7 Kılıcını Kuşandı Geliyor Vaziyet Alın Ortalık Karışacak!

realme X7 ve realme X7 Pro lansman tarihleri belli oldu. Peki Çinli üretici yeni modelleriyle kullanıcılara neler sunuyor…

Çinli üretici yakın zamanda düzenleyeceği realme X7 ve realme X7 Pro lansman tarihini duyurdu. Özellikle orta segmentte Xiaomi’den koltuğu devralan firma, hız kesmeden yeni modellerini tanıtmaya devam ediyor. Peki Çinli üretici orta segmentte ki başarısını bu sefer de sürdürebilecek mi?

Çinli üretici yeni modelleri için düzenleyeceği özel lansmanın davetiyelerini göndermeye başladı. Davetiyelerde MediaTek Dimenstiy 800U yonga setine ilişkin TN ve MT6853v adlı metne yer veriliyor . Bu da yeni modellerden birinin Dimensity 800U yonga setine sahip olacağını gösteriyor. Böylece yeni modeller Hindistan’da ilk Dimensity 800U yonga setine sahip akıllı telefon unvanını da elde edebilir. Ancak bu unvan Ocak ayı başında Çin’de tanıtılan realme V15 5G modeline de gidebilir.

Realme X7 Lansman

realme X7’nin 6.4 inçlik Full HD + Super AMOLED ekranla gelmesi bekleniyor. Cihaz ekran altı parmak izi teknolojisine sahip olacak. Ayrıca ön tarafta 32 megapiksel ve 2 megapiksel derinlik sensörüne sahip çiftli kamera yapısı yer alacak. Arka tarafta ise 64 megapiksellik ana kameraya sahip üçlü kamera dizilimi yer alacak (diğer iki kameranın özellikleri bilinmemekte). Cihaz da 50W hızlı şarj destekli 4.310 mAh’lik batarya yer alacak.

Pro modelinin ise 6.5 inçlik 120Hz’lik Full HD+ Super AMOLED ekranla gelmesi bekleniyor. Bu cihazda ekran altı parmak izi teknolojisine sahip olacak. Gücünü ise MediaTek Dimensity 1000+ yonga setinden alacak. Kamera anlamında ise kardeşi realme X7 ile aynı özellikleri taşıyacak. Bu cihaz da ise 65W hızlı şarj destekli 4.500 mAh batarya yer alacak.

Çinli üretici yeni modellerini 4 Şubat Perşembe günü yapacağı özel bir lansmanla tanıtacak. Böylece realme orta segmentteki en büyük rakibi Xiaomi’ye büyük bir gözdağı verecek. Bu kıyasıya rekabette kazanan kim olacak büyük bir merak konusu…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu