AndroidAndroid GüncellemeSamsungTeknoloji

Samsung Yeni Bir Güncelleme Dalgası Başlattı

Birçok Android kullanıcının gözü kulağı şu sıralar Android 7.0 Nougat güncellemesinde. Şu an için sınırlı sayıda model için dağıtımda olan Nougat sürümü yeni yılla birlikte birçok modelde yer almaya başlayacak. Android 7.0 güncellemesini şu sıralar Galaxy S7 ve S7 edge için beta aşamasında bazı ülkelerde kullanıcılarla buluşturan Samsung, yeni yılla birlikte resmi güncellemenin dağıtım işlemini başlatacak.

Samsung diğer taraftan mevcut Android sürümleri için hata gideren ve düzeltmeler içeren güncelleme yayınlamayı sürdürüyor. Şirket bu defa Galaxy A5 2016, Galaxy J7 2016 ve Galaxy S5 Plus modelleri için yeni güncellemeler başlattı.

Samsung

Galaxy J7 2016 için Avrupa’da başlayan güncelleme 190 MB büyüklüğünde. Kies ve OTA aracılığıyla kullanıcılara erişen yeni yazılım paketi Kasım ayı güvenlik iyileştirmelerinin yanında, performans artışı, kararlılık, iyileştirme ve genel hata düzeltmeleri getiriyor.

Snapdragon 805 işlemcisinden güç alan Galaxy S5 Plus içinse benzer güncelleme Amerika’da T-Mobile aracılığıyla dağıtılmakta.

Galaxy A5 2016 modeli için 200 MB büyüklüğünde olan güncelleme ise Avrupa’da telefon sahiplerine ulaşmaya başladı.

screenshot_20161129-202632  screenshot_20161129-203119

Galaxy Note 5 için kapsamlı güncelleme

Samsung geçtiğimiz günlerde ise Galaxy Note 5 için kapsamlı bir güncelleme yayınlamıştı. Haberin detaylarına buradan göz atabilirsiniz. Güncelleme ile birlikte Grace UX adlı kullanıcı arayüzü Note 5’te yer almaya başladı.

Güncelleme kapsamında yer alan yenilikleri bir kez daha hatırlayacak olursak; bazı uygulamaların simgeleri değişirken, daha gelişmiş bir bildirim ekranı, yeni Ayarlar menüsü, ekran çözünürlüğünü değiştirme (HD, Full HD, Quad HD),mavi ışık filtresi, Oyun araçları, geniş selfie özelliği, animasyon ve renk düzenleri, kararlılık, hata düzeltmeleri.

>> İlginizi çekebilir; Android ve iOS Kullanım Oranları Açıklandı!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu