Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Google Pixel 7 Kanlı Canlı Karşımızda! Ancak Bir Tuhaflık Var

Şirketin sonraki amiral gemisi Google Pixel 7 için render görüntüleri ortaya çıktı. İşte şaşırtıcı bir detay içeren görüntüler karşınızda.

Teknoloji devi, yaklaşan Google Pixel 7 akıllı telefonlar üzerinde yoğun çalışmalara başlamış gibi gözüküyor. Geçtiğimiz günde Pixel 7 Pro’nun render götüntüleri sızdırılmıştı ve bu defa sıra vanilya Pixel 7’de. Ancak akıllı telefon kafa karıştırıcı bir tasarıma sahip. Gelin detaylara göz atalım.

Yeni Google Pixel 7, Eski Pixel 6 Tasarımıyla Geliyor

Görüntülere baktığımızda, Pixel 7 serisinin kendinden bir önceki model ile neredeyse aynı tasarımla geleceğini fark ediyoruz. Tasarımda değişikliğe gitmeyen şirketin bu iki telefonunu ayırt etmek oldukça zor olacak. Bu tuhaflıkla birlikte cihaza ait birkaç teknik özellik de ortaya çıkarıldı.

Teknik açıdan ekranı, 20:9 en-boy oranı ile 6.2 inç veya 6.4 inç büyüklüğünde olacak.  Eski Pixel 6’ya göre daha ince olması beklenen akıllı telefon 155.6 mm x 73.1 mm x 8.7 mm ölçülerinde olacak. Kalınlığı değiştiğine göre yaklaşan Pixel 7’de daha farklı bir pil boyutu da bekleyebiliriz.

Google Pixel 7

Arka kısımda ise birincili 50 Megapiksel gücünde olan çift kamera kurulumu ile karşılaşıyoruz. İkincil lensin 8 Megapiksel çözünürlüğünde geniş açılı bir sensör olacağı düşünülüyor. Akıllı telefon, 512 GB’a kadar dahili depolama desteğiyle de gelebilir. Cihaza Google’ın şirket içi olan güçlendirilmiş Tensor yonga seti ile güç verileceği biliniyor.

Pixel 7’nin çıkış tarihine gelirsek raporlar eylül veya ekim ayı gibi bir lansmana işaret ediyor. Pixel 7 Pro da aynı tarihte piyasaya sürülecek. Cihaza ait yeni gelişmeler için sıkı takipte kalın.

 

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu