Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy Fold 2 bekleyenlere kötü haber!!! Beklemeyin!

Samsung’un 5 Ağustos tarihinde tanıtılması beklenen katlanabilir telefonu Galaxy Fold 2 için üzücü haber geldi. Hayaller başka bahara kaldı.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, merakla beklenen Galaxy Unpacked etkinliği için artık gün saymaya başladı. Yeni akıllı telefonlardan yeni akıllı saatlere kadar birçok ürünün tanıtılacağı bu etkinlikte, bu sene bir ürün yer alamayacak. Herkesin merakla beklediği ve son zamanların en çok gündeme düşen telefonu Galaxy Fold 2, güvenilir kaynaklardan gelen bilgilere göre maalesef bu sene piyasaya sürülmeyecek.

XDA geliştiricilerinin en tanınmış kişilerinden biri olan Max Weinbach,  Galaxy Fold 2‘nin, Note 20 serisi ile beraber açıklanmayacağından “% 100 emin” olduğunu belirtti.

Max Weinbach‘a göre Galax Fold 2, henüz donanım olarak sunuma hazır değil; Sadece bununla da kalmıyor. Aynı geliştirici, cihazın yazılım olarak da eksikleri olduğunu ve Eylül ayına kadar da yetişemeyeceğini söylüyor.

Aslında Samsung‘un bu cihazın sunumumu ertelemesi, kullanıcılar içinde iyi olacaktır diye düşünüyoruz. Çünkü Koreli şirketin geçtiğimiz yıllarda piyasaya sürdüğü ilk katlanabilir telefonunda, ne kadar çok başının ağrıdığını az çok hatırlarsınız. Bu tür yazılım ve donanım hataları ile karşılaşmak istemeyen Samsung, bizim tahminlerimize göre de henüz hazır olmayan Fold 2 modelini, bu sene piyasaya sürmeyecektir.

Galaxy-Fold-2

Galaxy Fold 2 hangi özellikler ile gelecek?

Elimizdeki mevcut verilerden de yola çıkacak olursak Galaxy Fold 2,  2213 x 1689 çözünürlüğüne sahip, 7.7 inçlik büyük bir ekran ile karşımıza çıkacak.  Ayrıca bu ekran 120Hz’e kadar yenileme hızını da destekleyebilecek. İşlemciden bahsedecek olursak Fold 2, gücünü Qualcomm Snapdragon 865 yonga setinden alacak. Buna ek olarak cihazda, 12GB RAM ve 512GB dahili depolama olacak.

Kamera özelliklerine değinecek olursak Fold 264 megapiksel telefoto, 12 megapiksel birincil sensör ve 12 megapiksel de geniş açı olmak üzere toplam üçlü bir lens yapılandırmasına sahip olacak. Bunun yanı sıra cihaz, Mars Green ve Astro Blue renk seçenekleri ile satışa sunulacak.

Ve son olarak 3C’nin raporlarına göre Fold 2,  25W hızlı şarjı destekleyen 4.365 mAh’lik bir pil ile karşımıza çıkacak. Ayrıca cihaz 5G ağ bağlantısını da destekleyecek.

Bakalım bu iddialı özelliklere sahip Fold 2, 5 Ağustos’ta Note 20 serisi ile beraber gelecek mi, yoksa gelmeyecek mi? Bekleyip görelim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu