Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy S21 Plus Canlı Videosu İle Sızdırıldı(Video İçeride)

Samsung’un yaklaşmakta olan Galaxy S21 Plus modeli, lansman öncesinde tanınmış bir kişi tarafından kullanılırken sızdırıldı.

Galaxy S21 serisi için nefesler artık tutuldu. Önümüzdeki ay resmiyet kazanması beklenen bu telefonlar, lansman tarihine yaklaşmamız ile birlikte daha fazla sızıntısıyla ortaya çıkmaya başladı. Hatırlarsınız geçtiğimiz haftalarda bazı kişiler, Galaxy S21 Ultra ve S21 Plus modellerinin canlı görsellerini açığa çıkarmıştı. Şimdi ise farklı bir kişi, Galaxy S21 Plus modelini kanlı canlı kullanırken bir video ile paylaştı.

Random Stuff 2 tarafından paylaşılan video, toplam 4 dakikalık bir süreye sahip ve Galaxy S21 Plus için bilmemiz gereken çoğu şeyi açığa çıkarıyor. Ayrıca serideki diğer modeller ile ilgili kafamızdaki soru işaretlerine de yanıt buluyoruz.

https://youtu.be/_Lf3p_1m4NE

Yukarıdaki video, Galaxy S21 Plus’ın pek çok detayını açığa çıkarıyor. Şu anda piyasada bulunan Galaxy S20 serisini göz önüne aldığımızda bu telefon, tasarım bakımından oldukça büyük değişikliklere uğramış gibi gözüküyor. Ayrıntılı  bakarsanız çerçeve bir hayli inceltmiş, ekran gövde oranı ise daha iyi bir hale getirilmiş gibi duruyor.

Galaxy S21 Plus 6.7 inç ekranla gelecek

İncelemeyi yapan kişiye göre S21 Plus, 6.7 inç boyutunda ve 120Hz yenileme hızına sahip bir ekran ile gelecek. Diğer yandan cihazda, sola dikey olarak yerleştirilmiş üçlü kamera yapılandırması bulunacak. Ancak videoda kamera çözünürlükleri ne yazık ki belli değil. Raporlara göre incelemeyi yapan bu kişi, cihazı üretim doğrulama testinden geçirirken paylaşıyor. Zaten Geekbench testlerine girmesi de bu bunu doğrulayan etkenlerden birisi.

Geekbench demişken cihazın tekli ve çoklu  test sonuçlarını da sizlerle paylaşalım. Videodan da göreceğiniz üzere SD 888’li S21 Plus; tekli çekirdek testinde 1.115, çoklu çekirdek testinde ise 3.326 puanlık bir skor elde ediyor. Cihaz şu anda test aşamasında olduğu için bu skorlara pek aldırış etmemek gerek. Zira yazılım güncellemeleri ve çeşitli optimizasyonlarla bu rakamlar artacaktır diye düşünüyoruz.

Şu anda S21 Plus hakkında öne çıkan bilgiler bu kadar. İddialara göre S21 serisi, 14 Ocak tarihinde resmiyet kazanacak. Ancak bu tarihe kadar yeni bir sızıntı olduğunda tekrardan sizlerle paylaşacağız. Bizi takip etmeye devam edin.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu