Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Pocophone F2 görünüşe bakılırsa çok yakında tanıtılacak

Uygun fiyatlı bir amiral gemi telefon satın alacakların alım listesinde yer aldığını düşündüğümüz Xiaomi Pocophone F2 için artık geri sayıma geçebiliriz. Xiaomi haberlerinde güvenilir bir kaynağın ortaya çıkardığı görüntü Pocophone markasının yeni bir akıllı telefon duyurusu içerisinde olduğunu gösterdi.

Xiaomi Pocophone F2 çok yakında tanıtılacak

Paylaşılan görüntüde üzeri kapatılmış bir telefon modeli görüyoruz. Teknik özellikler ve tasarım noktasında herhangi bir ipucu göremiyoruz. Fakat daha önce sızan bir görüntüyü ele alırsak Pocophone F2’nin Galaxy Note 10 serisi gibi ekran üzerinde merkeze konumlandırılan bir ön kameraya sahip olduğu görüldü.

Telefonun arka tarafa baktığımızda Pocophone F1’den esintiler görüyoruz. Çift kamera ve parmak izinin yer aldığı kümeye ek olarak üstte üçüncü bir kamera daha göze çarpıyor. Polikarbon bir kasaya sahip olacağı iddia edilen telefonda Xiaomi maliyetleri artırmamak adına parmak izi tarayıcısını arkaya yerleştirmeye devam ediyor.

Snapdragon 855 yada 855 Plus işlemcisinden güç alacak telefonda IPS LCD ekran kullanılacak. En az 6GB RAM + 64GB versiyonla gelecek telefonda pil kapasitesinin 4.000 mAh’ın üzerinde olması bekleniyor.

Pocpohone F2’nin selefinde olduğu gibi 300 $ seviyesinde fiyatlandırılması bekleniyor. Önümüzdeki günlerde telefon hakkında daha somut bilgilerin geleceğini düşünüyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu