Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy A6s, Xiaomi’nin iş ortağı tarafından üretilecek ilk Samsung telefon olacak

Samsung’a yakınlığıyla bilinen Güney Koreli Kore Herald sitesi tarafından yayınlanan yakın tarihli bir rapora göre Samsung, Xiaomi’nin telefonlarının üretiminden sorumlu Orijinal Tasarım Üreticisi Wintech görüşme halinde. Sitenin iddiasına göre bir süredir Galaxy P30 olarak dillendirilen ve sonrasında Galaxy A6s olacağı belirtilen telefon Wintech tarafından üretilecek ilk Samsung telefon olacak.

Galaxy A6s uygun fiyatlı olabilir

Bunun yanında tasarım ve teknik özellikleri büyük ölçüde belli olan A6s, ODM (Orijinal dizayn imalatçısı, bir ürünü başka bir marka adı altında satılması amacıyla, kendisi dizayn ve imal eden imalatçılardır. ) tarafından üretilecek ilk Samsung telefon olacak.

Galaxy A6S
Galaxy A6S

Samsung’un ODM sistemini benimsemesinde Çin’deki agresif rekabet ve haliyle %1’in altına düşen pazar payının büyük etkisi olduğunu söyleyebiliriz. Samsung bu şekilde maliyetleri düşürmeyi ve özellikle Çin’e daha uygun fiyatlı telefonlar sunmayı hedefliyor.

Samsung’dan henüz anlaşmanın yapıldığına dair resmi açıklama gelmedi, fakat şirket ihtiyaç duyulduğu ODM modelini göz önünde bulunduracağını da kabul etti.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu