AndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriGündemMobirollerWhatsApp

WhatsApp Kamera Modu Üzerinde Çalışıyor

Android için WhatsApp kamera modlarına yenilerini eklemek için çalışmalarına start verdi. Yeni modları çok seveceksiniz.

WhatsApp Play Store’da 2.22.21.8 sürüm numarasıyla beta uygulamasına yeni bir güncelleme yayınladı. Bu güncelleme WhatsApp’ın Android kullanıcılarının çeşitli modları denemelerine izin vermek için bir kamera modunu bizlere gösteriyor. WhatsApp kamera konusunda Android sahiplerine ayrıcalıklar sunacak gibi görünüyor.

Son güncelleme ile ayrıca WhatsApp beta, Android tabletler için çoklu cihaz desteği ve kullanıcıların bir aramayı kolayca başlatmasını veya bir aramaya katılmasını sağlayan Arama Bağlantıları özelliğine de kavuştu.

Geçen hafta, iOS ve Android’deki WhatsApp kullanıcıları kamera için yepyeni bir kısayol özelliği sisteme eklendi. Kamera sekmesi gerçekten topluluk sekmesi tarafından geri yüklendiğinden, bu kısayol topluluk kullanıcılarına kameraya ulaşmanın başka bir yolunu sunuyor.

WABetaInfo tarafından bugün yayınlanan ekran görüntüsü, şirketin müşterilerin kamera modunu fotoğraf ve video arasında değiştirmelerini sağlayacak iki ek düğme geliştirdiğini ve bunun tersini de ortaya koyuyor.

Şu anda, WhatsApp’ta yapmanız gereken tek şey bir video kaydetmek için dokunup basılı tutmaktır. Ancak bu özelliğin yardımıyla, bunu bir daha yapmanıza gerek kalmayacak. Bunun yerine video moduna geçebileceksiniz.

Ayrıca, bu güncelleme (WhatsApp Beta v2.22.21.8), sohbetlerde gezinmeyi zorlaştıran bir hatayı da düzeltiyor. Şimdilik Beta aşamasında olan bu özelliklerin ne zaman son kullanıcıya sunulacağı merak ediliyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu