Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Güncelleme Tarafında Yine Yaptı Yapacağını

Samsung güncelleme dağıtımı noktasında Android tarafında rakipsiz olduğunu bir kez daha gösterdi. Ekim ayı güncellemesi şimdiden yayınlandı.

Samsung güncelleme söz konusu olduğunda son dönemin en dikkat çeken markalardan biri olmayı başardı. Bazı akıllı telefonlar için güncelleme desteğini dört yıla çıkaran teknoloji devi, söz konusu aylık güncellemeler olduğunda ise Google’dan önce davranıyor. Daha önceki birçok aylık güncellemede olduğu gibi Ekim 2021 güvenlik yamalarını ve sistem kararlığını getiren güncelleme Galaxy S21 serisi için dağıtıma sunuldu.

G991BXXU3AUIE sürüm numarasını taşıyan güncelleme Güney Asya ülkelerinde Galaxy S21, Galaxy S21 Plus ve Galaxy S21 Ultra modellerine ulaşmaya başladı. Kademeli olarak yayılan yeni sürüm çok yakında ülkemizdeki Galaxy S21 kullanıcılarına da ulaşacaktır. Samsung güncellemenin ayrıntılarını açıklamadı, fakat birçok güvenlik açığının kapatıldığını ve sistem kararlılığının artırıldığını söyleyebiliriz. Android 11 / One UI 3.1 sürümü üzerine  inşa edilen güncellemeyi dilerseniz Ayarlar menüsünden sorgulatabilirsiniz.

Öte yandan Samsung, Android 12 / One UI 4.0 güncellemesinde beta programını sürdürüyor. Galaxy S21 serisinin kasım ya da aralık başında kararlı güncellemeyi almaları bekleniyor. Bu süreçte Galaxy Note 20 serisi için de yine beta programı başlatılabilir.

Samsung, Android 11 güncellemesinin dağıtımını tamamladı ve 2022 ile birlikte Android 12’nin dağıtımına başlayacak. Şirketin önünde uzun bir yol var, zira güncelleme alacak modellerin sayısı epey bir fazla. Buradaki haberimizden tüm listeye göz atabilirsiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu