Akıllı SaatBluetooth KulaklıkGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerPOCO

Uygun Fiyatlı POCO Akıllı Saat ve Kulaklıklar Geliyor

POCO akıllı saat ve kablosuz kulaklık pazarına giriş yapmaya hazırlanıyor. Sevindiri olacan gelişme bu ürünler de telefonlar gibi ucuz olacak.

Xiaomi’nin alt markalarından biri olan POCO, ürün portföyüne akıllı saat ve diğer ekosistem ürünleri dahil etmeye hazırlanıyor. POCO’nun akıllı telefonları Hindistan başta olmak üzere çeşitli pazarlarda kullanıcılardan yoğun ilgi görüyor. Bu ülkeler arasına Türkiye’ye de dahil edebiliriz. Kullanıcılar arasında her geçen gün daha popüler bir markaya dönüşe POCO, şimdi saat ve kablosuz kulaklık pazarına giriş yapacak.

POCO Akıllı Saat ve Ekosistem Ürünleri Geliyor

POCO’nun ürün portföyünde şu an için sadece akıllı telefonlar yer alıyor. 9 Kasım tarihinde POCO M4 Pro 5G modelini duyurmaya hazırlanan şirketten tanıtım öncesi önemli açıklamalar geldi. Şirketin ürün pazarlama başkanı Angus Ng, M4 Pro akıllı telefonun resmi tanıtımından önce POCO’nun ekosistem ve ürün portföyünü genişletme planlarına ışık tuttu.

Geçtiğimiz gün tanıtılan Redmi Watch 2 akıllı saat
Geçtiğimiz gün tanıtılan Redmi Watch 2 akıllı saat

Kıdemli yönetici, ekosistem ürünlerine yavaştan giriş yapacaklarını açıkladı. Angus ayrıca ekosistem ürünleri söz konusu olduğunda, marka ve ürün felsefesinden sapmayacakları konusunda ısrarla belirtti. Şirketin daha da büyümeyi planladığını göz önünde bulundurursak, bir ekosistem oluşturmak amacıyla çok yakında POCO markası taşıyan giyilebilir cihazlar, güç bankaları ve hatta ses ürünleri gibi ürünlerin piyasaya sürülmesini bekleyebiliriz.

Şirket ayrıca tablet alanındaki kıyasıya rekabeti gerekçe göstererek bu alan girmeye pek de sıcak bakmıyor. Kıdemli yönetici, pandemi döneminde tabletlere yoğun bir ilgi olsa da, bu pazarın artık çok sayıda modelle birlikte doyuma ulaştığını bildirerek bu segmente girmeyi düşünmediklerini belirtti.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu