Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGoogleGüncel Teknoloji Haberleri

Google Pixel 8 Serisi Parça Sorunu Yaşamayacak

Google Pixel 8 serisi parça sorunu yaşamayacak. Çünkü Google, yeni seriye uzun yıllar boyunca parça desteği sağlamayı planlıyor.

Google Pixel 8 serisi parça sorunu yaşamayacak. Çünkü Google, yeni seriye uzun yıllar boyunca parça desteği sağlamayı planlıyor.

Google Pixel 8 serisi etkinliğindeki en büyük duyurulardan biri, bu yılın Pixel telefonlarına yönelik yeni genişletilmiş yazılım desteğiydi. Arama devi, 7 yıllık büyük işletim sistemi ve özellik güncellemeleri sözü verdi. Bu oldukça büyük bir taahhüt ve Apple’ın iOS cihazlarıyla sunmaya istekli olduğundan çok daha fazlası. Buna yaklaşan tek şey, nasıl saydığınıza bağlı olarak Fairphone 5.

Ancak birkaç küçük sorun var; telefonlar genellikle bozulur ve pilleri normalde 7 yıl içinde önemli ölçüde azalır. Neyse ki Google bunu enine boyuna düşündü ve resmi bir temsilci, şirketin 7 yıllık donanım desteği de sağlayacağının sözünü verdi. Pixel 8 ve 8 Pro’nun yedek parçaları bu 7 yıllık süre boyunca satışa sunulacak.

Ne yazık ki Google herhangi bir ayrıntı açıklamadı ancak Google muhtemelen yedek parçalarını Avrupa ve Hindistan’daki resmi web sitesi aracılığıyla sunacak ve Google’ın ABD’deki hizmet ortağı iFixit olacak.

Google Pixel serisi resmi olarak ülkemizde satışta olmadığından bırakın serinin kendisini, parçalarını dahi bulmak halen zor. Umarız Google artık ülkemizde de Pixel serisini satışa sunar. Pazarda rekabet önemli ve Türkiye pazarı da rekabetin kıran kırana geçtiği pazarlardan biri, en az Hindistan kadar yoğun bir tüketim alışkanlığı olduğundan dolayı bunu söylemek yanlış olmaz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu