Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerPOCOXiaomi

POCO X4 Yaklaşıyor! İşte Özellikleri

Güvenilir bir kaynak POCO X4 ve Redmi Note 11’in küresel versiyonu hakkında öneml bilgiler aktardı. Her iki telefon Türkiye’de satılacak.

Xiaomi haftalar önce Çin’de Redmi Note 11 serisini piyasaya sürdükten sonra, farklı yonga setlerine sahip telefonları bu defa küresel çapta satışa çıkarmaya hazırlanıyor. Xiaomi 11i ve Xiaomi 11i HyperCharge geçtiğimiz gün Redmi Note 11 Pro serisinin global sürümleri olarak çıkış yaptılar. Merak edilen serinin temel modelinin nasıl bir isimlendirme ve işlemci ile çıkış yapacağı. Redmi Note 11’in küresel versiyonu hakkında bilgiler sızdıran kaynaktan POCO X4 hakkında bazı açıklamalar da geldi. Şimdi bunlara göz atalım.

Xiaomiui sitesinde yer alan habere göre Xiaomi, Redmi Note 11 Pro 5G, Redmi Note 11 Pro 4G, Redmi Note 11S, Redmi Note 11 ve POCO X4’ü piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Redmi Note 11 Pro 5G ve POCO X4’ün büyük ölçüde aynı telefonlar olması bekleniyor.

Redmi Note 11 Pro Plus

Note 11 Pro 5G, Çin dışına çıkarken Snapdragon 695 işlemcisinden güç alacak. Haliyle aynı işlemciyi POCO X4’te de göreceğiz. Öte yandan Xiaomi, Redmi Note 11 modelini Çin dışına Snapdragon 680 işlemcisiyle çıkaracak.

Siteye göre bu telefonlardan birinde 64 megapiksel MP GW3, diğerinde ise 108 megapiksel MP HM2 sensörler kullanılacak diğer iki kamera ise 8  megapiksel ultra geniş açılı ve 2 megapikel makro sensörden oluşacak.

POCO X3 ve X3 NFC geçen yıl markanın tüm dünyada en fazla satan telefonları oldular. Bu yılla birlikte daha hızlı ekran tarama hızı, daha hızlı pil ve daha güçlü kameralarla birlikte X4 serisi kaldığı yerden devam edecektir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu