Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy S21 tarihi netleşmeye başladı

Samsung’un yeni amiral gemisi modeli Galaxy S21 için tanıtım tarihi netleşmeye başladı. Çok yakında bombalar geliyor.

Güney Koreli Samsung, yakında düzenlenecek olan Tüketici Elektroniği Fuarı (CES) 2021’e katılacağını doğruladı. 2021’in Ocak ayında düzenlenecek olan bu etkinlikte Samsung’un yer alması Galaxy S21 ailesinin tanıtılacağının sinyallerini veriyor.

Samsung’un CES basın toplantısının 11 Ocak’ta yapılacağını doğruladı. Bu konferans Samsung web sitesinde ve YouTube’da yayınlanacak. Böylece herkes duyuruları canlı olarak izleyebilecek.

Şirket geçen yılki politikasını izlerse QLED teknolojisi ile gelen yeni amiral gemisi TV’lerini, yeni görüntü teknolojilerini ve TV’ler için soundbar’larını bu etkinlikte tanıtabilir. Ayrıca bu etkinlikte S21, S21 Plus ve S21 Ultra modellerinin tanıtılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Bildiğiniz gibi iPhone 12’nin kutu içeriğinden şarj adaptörünün çıkmaması Samsung tarafından alay konusu haline getirilmişti. Ancak Güney Koreli firma S21 ailesi ile Apple’ın yolundan gidecek ve kutu içeriğine sadece şarj kablosunu ekleyecek.

Galaxy S21

Son gelen sızıntılar S21 ailesinin maliyetinin S20’den daha uygun olacağı yönünde. Ancak bu nihai satış fiyatına yansır mı bilinmez. Bildiğiniz gibi koronavirüs pandemisi halen daha devam etmekte. Bu yüzden Samsung’un lojistik masrafları yine artacak. Muhtemelen 2021 yılının ilk 6 ayında telefon fiyatlarında büyük bir indirim görmeyeceğiz.

Snapdragon 888 yonga setinden beslenecek olan S21 ailesi, RAM konusunda minimumda 6 GB RAM maksimumda ise 12 GB RAM ile gelecek. Kamera konusunda 108 Megapiksel sensörü tercih edecek olan Samsung’un yeni amiral gemisi modelleri ile çok ses getirmesi bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu