Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

FlexPai 2 AnTuTu’da; bir türlü gelemeyen cihaz!

Royole FlexPai 2 TENAA’nın ardından AnTuTu’da karşımıza çıkıyor! Dünyanın ilk katlanabilir telefon üreticisinden bir cihaz daha!

Dünyanın ilk katlanabilir akıllı telefonunu üreten ve birçok şirkete cesaret veren Royole, ikinci katlanabilir telefonu üzerinde çalışmaya devam ediyor. 8 Ocak 2018 tarihinde tanıtılan ilk cihazın üzerinden geçen iki yılı aşkın sürenin ardından birkez daha FlexPai 2 ile gündeme gelen Çinli şirket, aylar öncesinde de karşımıza çıkan telefonu tanıtmaya hazırlanıyor. Öyle ki cihaz bugün AnTuTu testlerinde boy göstererek “Yoldayım!” diyor.

Mart ayında teknik özellikleri ile karşımıza çıkan Royole FlexPai 2, Eylül ayının sonlarına doğru giderken resmiyet kazanıyor. Bugün AnTuTu Benchmark testlerinde boy gösteren telefon, lansmana günler kala iyice netleşmiş oluyor. Snapdragon 865‘den güç alır vaziyette olan, aynı zamanda da 8GB RAM ve 128GB depolamayı beraberinde getiren katlanabilir cihaz, Android 10 işletim sistemiyle kutudan çıkıyor (AnTuTu’dan ise 526.023 puan alıyor.)

AnTuTu’da test edilen sürümün dışında 12GB RAM ve 256GB depolama seçeneğine de sahip olması beklenen FlexPai 2, batarya tarafında ufak soru işaretleriyle kullanıcıların kafasını karıştırıyor. Öyle ki cihaz 1920×1440 piksel çözünürlüklü 7.8 inç AMOLED tabanlı bir ekran ile karşımıza çıkıyor. Bu sebepten ötürü 4.500 mAh kapasiteli pilin ne kadar verimli olacağı bilinmiyor. Son olarak lansmanın 22 Eylül tarihinde gerçekleştirilmesi ve yeni telefonun bu lansmanda resmiyet kazanması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu