Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriIQOOMobirollerTeknoloji

iQOO U5 5G, Uygun Fiyatıyla Bir Nefes Aldıracak

Akıllı telefon sektöründe yeni ivme yakalayan şirket iQOO U5 5G modelini yakında tanıtacak. İşte telefona ait son detay ve gelişmeler.

Son zamanlarda piyasaya fazla sayıda telefon süren şirket yeni iQOO U5 5G modeli ile karşımızda. Bütçe orta sınıf telefon arayanların gözüne giren telefon, uygun fiyatıyla güzel özellikler sunacak. Gelin detaylarına bir göz atalım.

iQOO U5 5G, 120Hz Ekran ve Snapdragon ile Yolda

Resmi bir tanıtım afişi, akıllı telefonun Snapdragon 690’ın yerine geçecek olan daha hızlı orta seviye 5G işlemci olan Snapdragon 695 5G yongası ile donatıldığını gösteriyor. Telefonun su damlası çentikli ekranı ile geleceği de belirtildi.

Cihazın 6.58 inç AMOLED ekranı ise 120Hz yenileme hızı desteğine sahip olacak ve böylece pürüzsüz bir deneyim sağlanmış olacak. Ayrıca sahip olacağı 18W hızlı şarj destekli 5.000 mAh kapasiteli pili ile kullanıcılara uzun pil kullanım süresi sunulacak. Kamerası ise çift kurulumlu ve ana kamerası 50 Megapiksel gücünde. Ön kamerası ise 8 Megapiksel boyutunda.

iQOO U5 5G

Görsellere baktığımızda, iQOO U5 5G’nin beyaz, açık mavi ve siyah olmak üzere üç renkte sunulacak. Ayrıca beyaz ve mavi renkli modellerin kaplamasında renk geçişli kaplama kullanıldığını görüyoruz. Böylece cihaz, kullanıcılarına bir görsel şölen de sunuyor olacak.

Akıllı telefonun fiyatı kesin olarak açıklanmadı ancak cihazın orta segmentten olacağı ve uygun fiyatıyla piyasaya sürüleceği bildirildi. Yeni gelişmeler için takipte kalın.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu